1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. IDWS Radio is Back! Mau ngobrol seru bareng penyiar (announcer) atau mau ikutan jadi penyiar di IDWS Radio? Mau promoin lagu indie kamu? Bisaa!.Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Terima kasih untuk kebersamaan komunitas selama hampir 12 tahun ini. Apa pengalaman menarikmu selama di IDWS? Apa saran, kritik, dan masukan kamu untuk IDWS? Tolong sampaikan di sini yaa~ Terima kasih.
  6. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  7. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

New~Xpango..Website yg nyedian free gifts-Ada Game Console,Mp3,Handphone,HDTV

Discussion in 'Make Money Online' started by chanchan, Apr 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chanchan Members

    Offline

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    Cara Kerja

    Xpango uses a unique Credit system to reward our customers with Free Mobile Phones, Gaming Consoles, MP3 Players & HDTVs !

    Each Gadget is received for Free in exchange for Credits which can be received from Xpango.

    When you register with Xpango and select your Free Gift, you will receive a 'Referral ID' which is used to gain Credits.
    Credits can easily be gained by either (or a combination of) participating in Xpango Offers, Referring Friends, or by purchasing a Clix Package .

    Credit requirements for Gifts vary depending on the retail price of the Mobile Phone/Gaming Console/MP3 Player/HDTV. More expensive Gifts require more Credits than less expensive Gifts.

    The videos are in fact real and so is Xpango. It really does work, provided the friends you referred have to activate their account.

    You gain a Credit everytime a new person you refer activates their account. A customer can activate their account by completing a Free Offer or purchasing a Clix Package or Mobile Accessory.

    Judging the terms of the website, this is the reason why many people think Xpango is a scam. They thought that just because they have invited a friend, the referral would already count as a credit to their account. Not knowing that the referred account must need to complete a Free Offer or purchase a Clix package or mobile accesory.

    With that said, I hope more people will see that Xpango is really genuine. You just have to understand the rules more clearly.

    Buat yg mau bukti langsung dr ane, ane blm bisa kasi krn ane jg baru join. Tp ga da salahny kan dicoba :piss:
    Di webny ntar ada video bukti kok :D

    Buat yg mau join bisa klik link ini http://www.xpango.com?ref=92252633
    thanks
     
    Last edited: Apr 8, 2010
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. gudangw Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    76
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +2 / -0
    ref kita harus beli salah satu barang dari xpango bos, ato c bos belanja dolo... tar dpt point dari situ,
    ane udah 12 reff tp lom redeem coz smuanya cuma ref doank gak ada yang beli.
    coba baca agreementnya /faqnya
     
  4. chanchan Members

    Offline

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    ga mesti beli kok. Klo dia complete offer jg bisa. Ada kan offer yg gratis, spt gamehouse free trial
     
  5. Ran_TH Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    21
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +33 / -0
    Males complete offernya bos....gw aja males apalagi referral gw...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.