1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. IDWS Radio is Back! Mau ngobrol seru bareng penyiar (announcer) atau mau ikutan jadi penyiar di IDWS Radio? Mau promoin lagu indie kamu? Bisaa!.Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Terima kasih untuk kebersamaan komunitas selama hampir 12 tahun ini. Apa pengalaman menarikmu selama di IDWS? Apa saran, kritik, dan masukan kamu untuk IDWS? Tolong sampaikan di sini yaa~ Terima kasih.
  6. Dismiss Notice
  7. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  8. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

Leadership Quotes

Discussion in 'Motivasi & Inspirasi' started by Blirante, Mar 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blirante M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    454
    Trophy Points:
    81
    Ratings:
    +194 / -0
    "When dealing with people, remember you are not dealing with creatures of logic, but creatures of emotion."
    Dale Carnegie

    "I suppose leadership at one time meant muscles; but today it means getting along with people."
    Mahatma Gandhi

    "Who you will be one year from now will be greatly influenced by the conversations you have and the people you associate with."
    Robin Sharma



    Powerful Tactics to Lead Without a Title

    Tactic #1: If you can't lead yourself, you can't lead others. We have no business leading others into greatness if our own personal lives are a train-wreck. Being successful in the game of life precedes great leadership. Face whatever personal issues you've been avoiding head on and clean up on all fronts.

    Tactic #2: Never make anyone feel as if there isn't room in the life boat. No matter the mistake, no matter what mile a person is at on their road to mastery, always be ready and willing to throw a life line - lend a hand, offer insight, donate your time, run out for coffee. The winners understand that strengthening capacity at every level, in every person, is the way to win.

    Tactic #3: Watch Invictus. Clint Eastwood's excellent and entertaining reminder of great leadership. Morgan Freeman performs as Nelson Mandela. The film, teaches us how to eloquently execute astonishing acts of forgiveness, compassion and moving upward when circumstances and people hold the potential to yank you into victimhood.

    Tactic #4: Stay Strong "secure your oxygen mask first before assisting others." Do you know where your oxygen comes from? Routine challenging exercise, healthy eating habits, sleeping deeply, and doing what makes me feel alive and excited is my oxygen. It's what keeps me strong.

    Refuse the lifestyle, the habits and the circumstances that weaken you. Great leaders don't just own their full potential on the floor or in the field; they claim their potential in all domains of their life. You can't be great in one arena and mediocre in another. Mistrust will sniff you out and turn you in. Make it an immediate goal to get connected with your oxygen supply.
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. Ziedrich M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    3,291
    Trophy Points:
    176
    Ratings:
    +2,234 / -0
    kurang ngerti gw gan.. Ada yg bhs indo ga?

    Btw
    ane pertamax gan :peace:
     
  4. gravitazy M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    481
    Trophy Points:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +962 / -0
    benar gan,,, berteman dengan tukang parfum kita bisa ikutan harum,,
    berteman ma tukang nangka,, kita bisa kena getahnya,, :hehe:

    benaran nih?..:iii:
    mnurutku orang besar gak harus bisa sgalanya...
    ___master di satu bidang,,,
    itu juga luar biasa...

    _sit in one chair_:hero:
     
  5. gravitazy M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    481
    Trophy Points:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +962 / -0
    benar gan,,, berteman dengan tukang parfum kita bisa ikutan harum,,
    berteman ma tukang nangka,, kita bisa kena getahnya,, :hehe:

    benaran nih?..:iii:
    mnurutku orang besar gak harus bisa sgalanya...
    ___master di satu bidang,,,
    itu juga luar biasa...

    _sit in one chair_:hero:
     
  6. mypsp Veteran

    Offline

    Superstar

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    13,472
    Trophy Points:
    267
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +22,435 / -0
    sebenarnya inti ceritanya apa yah? kurang ngerti
     
  7. Cassxandra Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    229
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +32 / -0
    Management is doing things right; leadership is doing the right things.
    Peter F. Drucker
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.