1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Eh, eh.. IDWS punya kebijakan baru dan Moderator in Trainee baru loh!. Intip di sini kuy!
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

[ Garena ] Heroes Of Newerth *updated to lastest patch Free 4 play

Discussion in 'PC Games Online' started by BraM, Jun 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    BraM Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    691
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +4,452 / -0
    HEROES OF NEWERTH


    [​IMG]

    [video=youtube;LLrSkfEvBFM]http://www.youtube.com/watch?v=LLrSkfEvBFM[/video]​


    Heroes of Newerth pits two teams of players against each other: the Legion and the Hellbourne.[3] Both teams are based at opposite sides of a map. The standard map is split into three continuous 'lanes' (Two in one of the lesser played maps), running from one base to the other. Defensive towers are positioned evenly through each lane, until the lanes terminate at a team's base. Bases are strongly defended with extra defensive towers, and buildings from which units spawn. These units, termed 'creeps' are spawned every thirty seconds, and run along their lane until they meet opposition - which they then attack. Victory is achieved when one of the teams manages to push into the base of the opposing team, and destroys their primary structure; the Hellbourne's 'Sacrificial Shrine', or the Legion's 'Tree of Life'. At any point after fifteen minutes has expired a team can choose to concede defeat - this loses them the game and requires a unanimous team vote to pass or a 'four of five' vote after the thirty minute mark.

    Players on each team choose one of 82 different heroes, each with various abilities and advantages to form their overall strategy. The players in Heroes of Newerth control a single hero and their development from a top-down perspective, while common features of real time strategy games such as base management and resource collection are removed.[4] Each hero has 4 different abilities which can be learned and upgraded as the hero gains experience and levels up. Experience is gained for being within range of enemy heroes and creeps when they are killed. The maximum level a hero can achieve is 25 and the experience required per level gain increases with each new level. The only resource that a player controls is gold which is used for buying various items for his or her hero. Every hero has small periodic gold income but most of it is gained for killing creeps, enemy heroes and destroying base structures (like defensive towers). All heroes involved in the death of an enemy hero are rewarded exp and assistance kill gold, while the hero that dealt the killing blow gets the most gold, In turn, enemy heroes can terminate their own creeps when they are almost dead to prevent the enemy from placing the killing blow and gaining additional gold and experience. These techniques are called last hitting and denying, both of which are very important early in the game. When a hero dies, he loses a part of his gold and after a certain amount of time, based on their level, respawns at the well located in their team's respective base.

    Once started, average game length is around 40–50 minutes.[5] Players on the winning team gain ranking points while the other team loses them. Ranking points are used to place players on the ladder system and it has no influence on game play- players are always on equal footing despite their ranking.
    Untuk info dan pendaftaran ID bisa diliat dibawah ini

    http://hon.garena.com/

    Info dari TS : orang indo yang maen disini mungkin udah 300+ ,,

    soalnya di Clan Indonesianproplayers sekali OL bisa 50 - 100 orang sxgus.. blm yang solo player and CLan2 yang lain,, Free - Updated kenapa ga maen disini,, n Ts juga suka belanja2 Avtar + sound >.>

    ID garena TS : Vjtepe
    ID hon : Lndonesia


    kl ga salah pokoknya yang pake warna blue diamond ..

    satu lagi di garena HON kita bisa matchmaking and kalo menang bisa dapet Coin @_@ untuk belanja avatar

    oya jgn lupa join channel Clan Indonesiaproplayers biar dapet banyak kenalan,,
     
    Last edited: Jun 29, 2011
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    Fiqis Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    180
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +7 / -0
    gua maen disini,tapi kadang kadang rada kesel kalo maen sama orang P*noy,udah bacot pake bahasa sono,sok sok jago lagi -__-

    btw nick HoN gw IHateCookies

    btw gua kadang kadang suka lag,itu emang pure koneksi speedy gua atau gimana ya?
     
  4. Offline

    BraM Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    691
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +4,452 / -0
    kl gw koneksi speedy biasanya pas di limit 20KBps sm speedynya mulai lag pas menit 40 ++ di game tapi biasanya ga...
     
  5. Offline

    llyod123 Silent Reader Members

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    112
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / -0
    ea.. ada juga ini thread..

    pada pindah semua ya sekarnag ke garena..

    tapi bukannya pemain indo dilarang ke garena ya bro?
     
  6. Offline

    BraM Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    691
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +4,452 / -0
    ga kok selama masih wilayah SEA msaih bisa
     
  7. Offline

    Fiqis Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    180
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +7 / -0
    ha kenapa o_O ?
     
  8. Offline

    infra_xero Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    566
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +187 / -0
    waa, clannya cuma bisa nampung 20 orang aja ya?

    udah kehabisan tempat...
     
  9. Offline

    BraM Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    691
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +4,452 / -0
    gg kok isa ratusan,, buat join clan,,
     
  10. Offline

    websters Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    13
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    eh mau tanya dunk, gw download clientnya pake downloadernya kok lemot abis ya.. ada yg punya client garena versi mediafire / lokal.. share dunk.. tq.. :D
     
  11. Offline

    anarchyz Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    2,762
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5,866 / -0
    gw maw tanya dong..
    kan hari ini patch baru..
    itu thumbs up di option pertama match making buat apa ya?
    thnaks~
     
  12. Offline

    Fiqis Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    180
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +7 / -0
    ini update baru bikin gw males maen,ada EAP terus perbedaan free user sama legacy jauh amat :panda:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.