1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  3. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Zona MTV membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Zona MTV (West Series, Asian Drama, Tokusatsu).
    Dismiss Notice
  4. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice
  5. Ingin menjadi bagian dari Zona Music IDWS, Mari bergabung menjadi Moderator Zona Music (Indonesia, Asia, & West) Open Recruitment Moderator Zona Music Indonesia Asia West
    Dismiss Notice

Official Server Atlantica Online Indonesia

Discussion in 'PC Games Online' started by archemist, May 17, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    archemist Superstar Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    12,078
    Trophy Points:
    237
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +335,735 / -1
    Atlantica Online Indonesia

    [​IMG]

    Genre : MMORPG
    Developer : NDOORS Interactive (Nexon Corporation)
    Publisher Indonesia : Gemscool
    Payment : Free to Play
    Website : atlantica.gemscool.com

    - Pentium 4, 1Ghz or better
    - 512 MB RAM,
    - 128 MB Graphic Memory,
    - 15 GB Hard Drive,
    - DirectX 9.0
    Atlantica Online is a free to play 3D massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) developed by NDOORS Corporation. The game is set in an alternate history Earth, with the game map consisting of large parts of the northern hemisphere. The setting is fantasy-themed with elements of steampunk.

    read more
    Atlantica's publisher and developer, NDOORS Interactive, regularly releases new content updates. For the most part, the International servers have received updates approximately one to one-and-a-half months after the Korean servers. Additionally, while Korean servers receive many, smaller updates, NDOORS usually combines the updates into fewer, but larger releases for the International servers. Updates usually include adding new dungeons, quests, NPCs, skills, mercenaries, outfits, equipment, mounts, and community features while also adjusting the existing game experience such as improving PvP balance and the rate of obtaining experience points.

    Implemented on August 17, 2010, Troy is a series of "missions" following the format of the Tactical Battle System (TBS), introduced in the same patch. In each mission, a group of one to six players (each commanding their main character and between two and three mercenaries) complete tasks given to them by the Greek champion Odysseus. Taken together, the 14 missions tell the tale of the rise and fall of Troy via the Trojan War. By completing these missions, players are able to recruit Odysseus as a mercenary and receive an upgrade at level 130, allowing them to advance beyond that level.
    On August 17, Atlantica Online, along with their Troy update, introduced My Home. This unique function allows players to purchase a home from a variety of styles and colors. Once players become homeowners they can store mercenaries, increase their inventory space and gain experience for their mercenaries. Mercenaries can be hired to work as chefs and artisans in their households. These employees hold conversations, cook meals, and craft items at the player's command. Players also have the option to throw parties for their friends and fellow guild members to receive buffs. In addition to these features the front yard can serve as a resource for gardening, mining, harvesting and lumbering.

    v v v v untuk ngobrol-ngobrol soal permaenan game nya, masuk kesini aja ya!! v v v v
    Discussion Thread Atlantica gemscool Guild IDWS
     
    Last edited: Nov 28, 2012
    • Thanks Thanks x 236
    • Like Like x 3
  2. Ghattotkacha Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.



  3. Offline

    kyobyo Silent Reader Members

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    18
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    sepi bener thread atlantica disini :ogsepi:
     
  4. Offline

    archemist Superstar Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    12,078
    Trophy Points:
    237
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +335,735 / -1
    soalnya ini trit belom lama dibuat, and sebelumnya emang ada thread diskusi, makannya di trit diskusi lebih rame :unyil:
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Offline

    Durenile Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    2,157
    Trophy Points:
    146
    Ratings:
    +798 / -0
    btw ini yg maen masi rame ga sih?
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. Offline

    reyhanfajar7 Members

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    7
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    ya kayaknya, bisa share nick in game ga?
     
  7. Offline

    archemist Superstar Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    12,078
    Trophy Points:
    237
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +335,735 / -1
    masih, malah udah update besar"an kan kemaren, udah bisa cros server marketnya di titan.
    cuman gw lagi pakum sih maennya, nguus kuliah dulu :madesu:

    silahkan aja klo emang mau share. bisa jadi nambah temen ntar di game nya. cuman hati" banyak penipuan.
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Offline

    iboy6 Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    15
    Trophy Points:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / -0
    harga gold jadi murah di server2 baru
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    :hoho:^ up

    sini kalo pensi saya urus car nya mayan nambah pundiĀ² gold:hoho:
     
  10. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    owh ya ada yg maen di server PG ga?
     
  11. Offline

    kiamcaikia Silent Reader Members

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    60
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +5 / -0
    hahaha... adakah yang main d colombia??? hehe...
     
  12. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    wah gw pangea kk

    owh ya di sini udah ada yg punya rin ga

    mo nanya skill rin yg penting apa aja ya?
     
  13. Offline

    Aristuta Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    17
    Trophy Points:
    2
    Ratings:
    +2 / -0
    Wah saya Pangea juga, IDnya kaka sapa?? mohon bantuannya di games
     
  14. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    wips aja Anglelina asal jangan minta gold aja kere gw :ogohno:
     
  15. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    tumben sepi aje nieh
     
  16. Offline

    jokercalls Beginner Members

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    397
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +106 / -1
    ABSEN AKhhh :D

    Nick : VanWizard
    Server : Pannotia
    Job : StaffMain
    Level : 12*

    Salam Kenal ya Atlantianss !!!
     
  17. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    yo salam kenal juga

    btw maintance nieh PG ~_~
     
  18. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    aduh sepi bgt di sini ~_~
     
  19. Offline

    Baalth Beginner Members

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    289
    Trophy Points:
    177
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +45,549 / -0
    Sdh lama ga main game AO sjk speedy sy putus (march 2011)
    Kmrn mlm iseng mo main, update patchnya kok 650MBan?????
    Hrskah download patchnya itu smua ato download ulang aja installernya?
    Moho infonya guys.
     
  20. Offline

    d3kozy Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +5 / -0
    itu auto patch aja kalo manual takutnya ada file yg kelewat walhasil pas maen bisa error gitu
     
  21. Offline

    Joelgaptek Silent Reader Members

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    19
    Trophy Points:
    2
    Ratings:
    +3 / -0
    gan, koq filenya rar yang part 1 corrupt.. gak bisa di extrak nih
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS.ID

Indowebster, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.