1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Pengen ganti nama ID? Plat tambahan? Promo GK? Cek Promo Spesial Hari Kemerdekaan, Kuy~ Cek infonya di sini yaa!
  3. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  4. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
  5. Apa kamu cukup berani melawan Valak? Satukan kekuatan di The Werewolf Series #16: THE NUN. Open registration: 14 - 21 September 2018!
  6. Eh, eh.. IDWS punya kebijakan baru dan Moderator in Trainee baru loh!. Intip di sini kuy!

The hundreds pages of flowing water

Discussion in 'Dear Diary' started by chays, May 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chays M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    210
    Trophy Points:
    72
    Ratings:
    +49 / -0
    Dear Diary, dah hampir setahun mau bikin trit diary di forum selalu gagal atau tertunda terus. Sekarang, I can't hold it anymore. One word for this beautifully started day when I wake up with smile, call my Girlfriend with passion and love and cheerfully play with my niece and nephew.. This day end SUCKS..
    Arrrghhh... Ga bisa percaya dah, bukan bos utama, well, posisinya diatasku sih. tapi tetap. They are so selfish. About a month ago they give me task to make a tools, make here are spelled correctly, now they say, you just have to integrate the old one. Gahhh.. why done you say from the start. Damn.
    Now I have to stupidly say while smiling that's its okay to ignore, delete, shred all the code I wrote for the past month. I don't know what will I say. But this morning I decided. Ahhh, whatever, I will use my code for myself damn it.

    So for the first time in months, I will do this :
    -Turn off push mail on my phone, any email must wait for the rest of the day
    -Have fun with my love all day
    -Not-disturbed-with-work day

    And for you my dear sub boss. Actually I am not exactly going full frontal in hating mode with you, and my reason for working there is not for you or the paycheck. So I will start looking for a better road to take if you keep your bitching stay tuned on me.

    Dear Myself, just a few month, hold it one/two month. four at most. hold it myself. Just finish the damn project in a standard level. just finish it, it's not necessary to make it magnificent like always. for now just do it, finish it, so you could leave peacefully.

    Dear Diary, Thanks for the moment and from this day onwards. Please take care of me.

    Thanks,

    A Programmer with his code wasted today
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. chays M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    210
    Trophy Points:
    72
    Ratings:
    +49 / -0
    Dear Diary,

    Hurrah.. hari yang keren.. Have fun seharian dengan pasangan tercinta, Ga ada gangguan email kerja berisik, Ga ada code2 gajes yang bersliweran di kepala.. Ahh, I can get used to it all and love it all. This day is great. Besok My loved one kuliah tambahan, semoga semuanya lancar. Dan buat aku, fight ooo... besok kita start pave my own way forward..

    Thanks,
     
  4. chays M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    210
    Trophy Points:
    72
    Ratings:
    +49 / -0
    Dear Diary,

    Dapet project baru nih. Semoga menjadi awal jalan yang baik.. Semoga setelah ini bisa mulai paved my own way.

    Thanks,
     
  5. chays M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    210
    Trophy Points:
    72
    Ratings:
    +49 / -0
    Dear Diary,

    Baru dari kaltim nih. lintas pulau buat ngurusin kerjaan. tapi oh God.. WTH, bosnya banci kaleng sih. Padahal ane phobia ma tipe cowok model gini. Gak bisa konsen rapat pengen ngehajar aja rasanya. Ah, not again. once is enough. Please God, somehow let my bos handle this. not me again. please.

    Lesson of the day : Hari ini aku ketemu banyak banget macem orang di bandara. dan rata2 kebagi jadi dua:
    1. They who have too much of money and worldly matter on their hand get more difficulties at hand. Punya gaji 30 Jeti seminggu, tapi cuma bisa ketemu sama keluarga sekali dalam 3 bulan dan kerja bisa 18/7. What the, kemana tuh uang bakal pergi. gak bingung habisinnya?
    2. They who accept their riches and gladly say its enough have a brighter smile on them. They offer help without being rude. And they are okay with other people on their time (talking or discussing things)

    summary sih. harus bisa dapet penghasilan gede tapi tetap dapet waktu gede juga buat nikmatin penghasilannya.

    I hope what i discuss with my loved one today come true. :D

    Thanks,
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.