1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. IDWS Radio is Back! Mau ngobrol seru bareng penyiar (announcer) atau mau ikutan jadi penyiar di IDWS Radio? Mau promoin lagu indie kamu? Bisaa!.Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Terima kasih untuk kebersamaan komunitas selama hampir 12 tahun ini. Apa pengalaman menarikmu selama di IDWS? Apa saran, kritik, dan masukan kamu untuk IDWS? Tolong sampaikan di sini yaa~ Terima kasih.
  6. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  7. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

Ask MobiSystems OfficeSuite v5.30 untuk S60v5

Discussion in 'Free Talk Zone' started by klabang, Mar 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klabang M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,098 / -0
    -= MobiSystems OfficeSuite v5.30 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned Cracked-FoXPDA =-
    [​IMG]

    MobiSystems OfficeSuite is a complete mobile office solution, allowing you to create, view and edit Word, Excel and PowerPoint files away from your office. The new version 5 of the MobiSystems OfficeSuite has been especially enhanced with Microsoft ® Office 2007 file support. You can enjoy all of the great features of MobiSystems OfficeSuite 4 + the ability to open new Microsoft ® Office 2007 DOCX and XLSX files on your S60 5th Edition phone. The program utilizes the most commonly used desktop document formats and allows you to easily acquire your sensitive documents on your handset. With the advanced editing features you can modify documents on the fly and save them in their original format, just ready to be used back on your desktop PC.


    The Word Editor of MobiSystems OfficeSuite

    A powerful tool for creating professional documents, reports, and brochures. You can easily create everything from business letters to complete books with professional layouts, and email them from your phone.

    Features & Benefits:

    * [​IMG]Opening and viewing native DOCX files
    * Editing of Microsoft native DOC files and the commonly used RTF and TXT formats
    * True Type fonts and Unicode support
    * Advanced spelling capabilities in 6 languages - English, German, Spanish, French, Italian, and Dutch- word auto-complete and underlining of misspelled words
    * Advanced document formatting with embedded tables, images and hyperlinks
    * Custom zoom to get best visualization of your documents
    * Full preservation of the original document formatting
    * Supports password protected Word files



    The Excel Manager in MobiSystems OfficeSuite

    This application allows you to work with native Microsoft Excel XLS and XML files or the commonly used CSV format right on your mobile phone. A feature-packed spreadsheet manager with which you can calculate, analyze, and visually communicate your data quickly, easily and on the go.

    Features & Benefits:

    * [​IMG]Opening and viewing native XLSX files
    * [​IMG]"Easy sum function" availble in SpreadSheets
    * Editing of Excel XLS and XML files, and CSV files
    * Save in the original Excel XLS and XML and CSV file format with 100% preservation of the of the document formatting
    * Support of True Type fonts and ability to work with multiple fonts, font colors and font styles
    * Over 100 common and scientific functions to make your calculations easy and accurate
    * Custom zoom for best document visualization
    * Charts
    * Support of password protected Excel files
    * Undo and redo
    * Hiding and freezing of columns and rows
    [​IMG]

    PowerPoint® Presentations in MobiSystems OfficeSuite

    Slides provides all the resources you need to deliver high-impact presentations from your mobile handset.

    Features & Benefits:

    * Support of PPT and PPS PowerPoint® native files
    * Several different view modes - slide view, slide show and notes
    * True Type fonts and Unicode supported
    * Landscape and portrait view modes
    * Fullscreen mode
    * Embedded images and charts


    Access your Google account
    [​IMG]

    Version 5.30 of MobiSystems OfficeSuite is especially optimzed to allow you to access all of your documents stored in your Google account. With the new version you can:

    * Upload your documents to your Google account and access them with OfficeSuite
    * Upload documents from the OfficeSuite to your Google account

    *Note*
    Applikasinya full cracked, tapi pada option masih menunjukan pilihan regestrasi

    Download File :
    Hidden Content Hide Thanks:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
    Ditunggu kommentnya :ehem:
     
    • Thanks Thanks x 52
    • Like Like x 29
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. astrajingga Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    13
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    bos, gw udah install (disign dulu pake sign tool) , ternyata waktu install ada massage "not compatible with your device" terus gw paksain aja, krn ada massage lanjutan "continue anyway", dan proses berjalan lancar...., tapi pas gw mo pake, cuma ada dua kegunaan, yaitu doc dan sheet (tdk ada ppt. or pdf) . yang word agak sedikit lancar walaupun featurenya miniiiimmm bgt, tp kalo yang sheet paraahh banget...ngak bisa dipake,...kursor ngak bisa digerakan.....

    o ya..., mengenai aplikasi sejenis flip font, gimana tuh....ada yg bisa diinstal dan compatible ngak ?
     
    Last edited: Mar 31, 2010
  4. klabang M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,098 / -0
    kalo exel masih belum mau di touch, kalo mau pindah colom juga musti set manual gak bisa deh kayaknya di touch (udah dicoba di 5800). ppt juga gak ada di applikasinya, kalo pdf ada sendiri applikasinya kayaknya kalo office cman word sama exel. cari flipfont ya boss? udah pernah saya upload kayaknya entar tak cariin dulu
     
  5. klabang M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,098 / -0
    -= AdobeReader 2.5.496 KBJ =-
    [​IMG]

    Download :
    Hidden Content Hide Thanks:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
    Note : sebelum install, uninstall versi adobe sebelumnya
    ketika pertama kali buka applikasinya kamu akan dimintai activasi code, pilih aja trial. trial selama (11709709) hari :wuek:

    Worked on 5800 tested by my. Please give feedback for another device
     
    • Thanks Thanks x 20
    • Like Like x 12
  6. uruz47 Banned User

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    196
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +41 / -0
    Trial 11709709 hari....... itu sama dengan berapa tahun ya..... klo satu tahunnya aja cma 360 hari....????
    liat jumlah trialnya dmn gan....?
    ijin buat nyoba dlu gan.......
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.