1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. IDWS Radio is Back! Mau ngobrol seru bareng penyiar (announcer) atau mau ikutan jadi penyiar di IDWS Radio? Mau promoin lagu indie kamu? Bisaa!.Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Terima kasih untuk kebersamaan komunitas selama hampir 12 tahun ini. Apa pengalaman menarikmu selama di IDWS? Apa saran, kritik, dan masukan kamu untuk IDWS? Tolong sampaikan di sini yaa~ Terima kasih.
  6. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  7. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

Diablo 2:Median XL. Online

Discussion in 'PC Games Online' started by yokowasis, Nov 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Sebelumnya Sorry Kalo salah tempat ataupun re-post, cuma mau sekedar ngasi :niceinfo:

    Game - game blizzard, emang oke punya. Walaupun gamenya udah banyak dibilang jadul, tapi penggemarnya masih banyak. Sebut aja Starcraft dan Diablo. Diablo terbukti masih memiliki banyak penggemar dengan banyaknya MOD - MOD yang dibuat dan yang dapat merubah total Gameplay sehingga kita mendapatkan nuansa yang benar - benar baru dalam bermain. Faforit saya adalah Median XL. Playing Diablo never been the same.

    WHAT IS MEDIAN XL?

    Overview

    Median XL is the most popular mod, or unofficial modification, for Diablo II Lord of Destruction. It modifies the game by replacing character skills, improving items and monsters, and adding new uberquests.

    So is this a cheat?

    Mods are not cheats. A cheat makes the game easier. Median XL turns it into an entirely new game...

    Features

    o New skill trees with 30 brand new skills per class.
    Bored with Blessed Hammer? Median XL offers brand new skill trees. Each class has 25 main skills, 3 uberskills and 2 challenge reward skills. If you ever wanted a crossbow necromancer or summoner amazon, here is your chance!

    o Improved monsters.
    When was the last time a frog killed you? The monsters are much more aggressive and dangerous, and many have learned various new tricks. From quill rats with homing spikes to invisible templars, the monsters will pose a much tougher challenge.

    o Elite and heroic monsters.
    If the normal monsters are tricky, the elites will have you run for your life. Featuring their own unique attacks and improved statistics, elite and heroic monsters are a match for the strongest heroes.

    o 30 new uberquests for high level characters.
    Forget Battle.net and 'Uber Tristram', Median XL has 22 more uberbosses and 8 special uberlevels for high level characters. Defeating them on the highest difficulty yields powerful unique charms.

    o New base items. Six quality tiers.
    Median XL features many new class-specific items. Additionally, item stats have been rebalanced and there are now six tiers of item quality, each with better stats than the last. Rumours persist of even stronger Sacred items...

    o New and improved gems and runes.
    More gems, more runes and the existing gems and runes have been improved. Plentiful random sockets on items offer a powerful way to customise your items.

    o Enhanced magic and rare items.
    Between the improved affix pool and the addition of powerful new affixes including percentage based attribute bonuses, rares are a much improved game option.

    o An assortment of new uniques and sets.
    Median XL features 475 new uniques and 28 new sets. Many of the uniques and all of the sets can only drop in special difficult areas.

    o An assortment of new runewords.
    There are exactly 310 brand new runewords, each requiring only a single rune. You can fill the other sockets with jewels for your convenience.

    o New and improved cube recipes.
    Median XL offers many powerful new cube recipes including a revolutionary crafting system.

    o Honorific items.
    Create blank items and enchant them yourself. Ever wanted to make your very own uniques? Now you can.

    o Special challenges for expert players.
    Beating the game is only half the fun! Reach certain milestones in the game to obtain a special reward.

    o Rebalanced drop rates to make good items more common.
    You may actually see a Zod now.

    o And much more...

    Full List of Changes
    WARNING: LONG AND BORING

    Character class changes
    - Replaced all classic LoD skills with 30 new skills per class (210 new skills).
    - Added many item-only skills.
    - Modified various animation speeds to encourage unusual weapons.
    - Characters gain life, mana and stamina at a different rate.
    - Most classes have different favoured weapons (eg. amazons and sceptres).
    - Spell damage is now affected by energy.
    - Maximum character level is now 120.

    Item changes
    - Added a lot of class-specific items, 5 to 13 per class.
    - Removed exceptional and elite items, added 6 tiers of regular items.
    - All magic and rare items can now randomly spawn with sockets.
    - Improved modifiers on superior items.
    - Scrapped and redesigned the magic and rare affix pool.
    - Added many new item modifiers (eg. +% to attributes, attacker flees).
    - Added 5 new gems and 23 new runes.
    - Existing gems and runes now have different stats.
    - Replaced all unique and runeword items (475 new uniques, 310 runewords).
    - Replaced all sets with 28 high level sets for advanced characters.
    - Removed most classic LoD cube recipes, added lots of new recipes.
    - Added several new item types that serve as cube reagents.
    - Added Honorific items.
    - Rares are much more likely to spawn with good affixes.
    - Rebalanced treasure classes to make high base items more likely to drop.
    - Greatly increased chance to find a high end rune.
    - You can now gamble on any item in the game.
    - Quivers can now be magical, rare and unique.
    - Added elixirs, which provide a temporary stat or attribute bonus.
    - Added hidden charms as rewards for beating difficult challenges.

    Monster changes
    - Monster behaviour tweaked and enhanced.
    - Many monsters have various new skills, attacks or special properties.
    - Rebalanced monster statistics.
    - Added Elite monsters with their own attacks and improved statistics.
    - Added even tougher Heroic monsters.
    - Added 25 new superunique encounters throughout the game.
    - Added 22 special uberbosses for established characters.
    - Maximum monster level is now 120 in the regular game; special bosses are 121.

    Level changes
    - Repopulated levels with a different selection of monsters.
    - Reduced map size of various large and/or annoying areas.
    - Improved mood lighting in many areas (Direct 3D only).
    - Added several bonus levels associated with the new uberbosses.
    - Added 8 special uberlevels for high level characters.

    Hireling changes
    - All hirelings have a different skill set.
    - Hireling stats changed to keep up with the new difficulty.

    Miscellaneous changes
    - Increased inventory and stash size.
    - Added PlugYFixed.ini to support PlugY better (ie. avoid bugs)
    - Healing and mana potions now provide regeneration over time.
    - Added elixirs that provide a temporary boost.
    - Reduced sell price for most items, but increased gold drops.
    - Reduced damage, AR and life bonuses for bosses relative to regular monsters.
    - Disabled bugged or overpowered boss modifiers.
    - Increased or decreased effect durations of various shrines.
    - Changed modifiers and stats on quest items.
    - Several monsters have their own taunts.
    - Many objects now have a coloured light radius.
    - Added new names for Low Quality items.
    - New chest and wall traps.

    Yang lebih menyenangkan lagi, kita bisa bermain MOD ini secara online. Ada situs yang memang khusus tempat ngumpul para gamer - gamer Diablo 2 MOD.

    Yang saya ketemu adalah :
    Hidden Content Hide Thanks:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
    Download Diablo 2 (udah ada lokalannya)
    Download Expansion (udah ada lokalannya)
    Download Patch 1.12b. (cari di brothersoft atau blizzard)
    Download Median XL. (situs resminya)
    Download dan Jalankan Gatewaynya (ada di atas)
    Langsung Connect ke Battle.net
    Bikin Account
    dan Mainkan. (Ga perlu pake crackan atau no-cd dan semacamnya)

    Saya juga baru mulai maen kemarin.
     
    • Thanks Thanks x 72
    • Like Like x 45
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. seanman M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    881
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +3,268 / -0
    Waah.. DIABLO2 tapi server luar yah? battle.net.. dimana tuh bro? lag ga kira2 >.< internasional gw tergolong ga kukuh
     
  4. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Aku main lancar - lancar aja, asal jangan sambil download. Yang bikin server ini enak. Soalnya kita mainnya pake MOD. Lebih keren daripada Diablo yang asli.
     
  5. riezvi M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    900
    Trophy Points:
    92
    Ratings:
    +230 / -0
    bos, minimum speed internet brapaan?
     
  6. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Saya main di warnet. Asal pingnya ga lebih dari 300 aja. Kalo yang lokal ada di bnet.borilus.com tapi sayang, masih diablo yang original, yang jadul. Kalo yang median XL kan banyak questnya yang baru. Tapi emang server lokal paling cepat. rata - rata pingnya 70 ms
     
  7. Neopanda Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    69
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +24 / -0
    situs resmi median XL yang mana nih?

    thanks atas postingan nya.. tak cuba dulu...
     
  8. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Cari di gugel. Langsung no.1 dah dia. Median XL Mod By Laz. Server yang di atas itu lumayan juga penghuninya. Sayang server luar, kalo ada server lokal lebih enak lagi. Yang borilus kok ga mau support median ya ?
     
  9. notdie Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    56
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +9 / -0
    wah bro patch median xl terbaru 1.d9c loh ...
    sayang sama si brotherlaz di tarik lagi jadi 1.a9 karena imba di paladin ...
    kalau gw sendiri mainnya hamachi pake ini mod :piss:
     
  10. Alin_El_Rene M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    1,654
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +1,740 / -0
    udah tau dari dulu cuma blom DL aja....liat SSnya meyakinkan di official sitenya, jadi pengen main lagi neh :haha:
     
  11. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Networknya apa ? gimana isinya ? boleh ikut ga ?
     
  12. hoayuko M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    333
    Trophy Points:
    111
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,476 / -0
    Kok gua masih tertarik main di yang biasa ya ? FYI, dah ada server yang biasa. Borilus namanya. Yang mod2 gini, gua rada ilfil..
     
  13. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    No Offense, kalo yang biasa, udah tamat. Dan tiap kesulitan yang berbeda hanya kesulitannya. Jadi dengan menamatkan sekali saja saya udah bosan. Lain halnya, dengan Median XL. Tujuan utama median XL adalah untuk mendapatkan Item - Item DEWA yang hanya ada di level2 baru di tingkat kesulitan tertinggi yang disebut dengan Uber level. di level ini, musuh2nya sangat gila2 an. di coba aja
     
  14. unclegemboel M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    638
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +19,411 / -0
    levelnya gila tuh, ada tempat penuh dgn musuh..perasaan hero dah jago tapi cuma bertahan beberapa detik..sial....
    pgn online tapi spidol dudut...lag bgt........
     
  15. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Seandainya ada server IIX buat maen median XL, enak banget tuh.
     
  16. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Masih lama kayaknya. Starcraft 2 aja yg digembar gemborin duluan, belum kelar2. Kayaknya blizzard masih disibuki dengan WOW dan Warcraft 3 nya.
     
  17. IloveIt Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    42
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +7 / -0
    whew... gw pikir uda gk ada yg maen diablo2 lagi...
    ternyata masih pada maen... wkwkwk
     
  18. yokowasis Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    386
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +4,444 / -0
    Kalo diablo yg biasa sih ga teratarik. Yang median XL mod, masih seru. Belum bisa ditamatkan soalnya. musuh2nya ngeri.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.