1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. IDWS Radio is Back! Mau ngobrol seru bareng penyiar (announcer) atau mau ikutan jadi penyiar di IDWS Radio? Mau promoin lagu indie kamu? Bisaa!.Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Terima kasih untuk kebersamaan komunitas selama hampir 12 tahun ini. Apa pengalaman menarikmu selama di IDWS? Apa saran, kritik, dan masukan kamu untuk IDWS? Tolong sampaikan di sini yaa~ Terima kasih.
  6. Dismiss Notice
  7. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  8. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

Advanced Bloodline Limit

Discussion in 'Tengah Komunitas' started by valr1st, Dec 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. valr1st M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    770
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +191 / -0
    The Advance Bloodline Limit is a special ability known to only a particular group of individual. That special ability can only be passed down to members within the same family, through different generation, by the process of genetic (DeoxyriboNuclecAcid) reshuffling. Clan tend to have advance bloodline but not all clan. Advance bloodlines can only be pass down within the family bloodline or within a clan. Those bloodline carry advance ability that aid them in combat.


    Sharingan

    Translation: Wheel Eye
    Clan: Uchiha Clan
    Description: 2 red pupil, 1 to 3 fire rings around pupil

    The Sharingan is the Uchiha clan's special ability. The person is able to call upon his special eye technique at anytime. It turns the person's regular pupil color into a red pupil. A beginner will only have 1 to 2 fire rings around the pupil which they are able to copy ninjutsu, taijutsu and others (handwriting). Those that have fully master the Sharingan will have 3 fire rings which they are able to copy ninjutsu, taijutsu, and other jutsu. Some said that the Sharingan evolved from the Byakugan (whatever that means). The Sharingan is superior than the Byakugan when it comes to combat. It's an ability that beat the opponent physically and mentally.

    The Sharingan require no hand seals or chakra to activate it. Sharingan is known for its ability to copy jutsu and predict the future (?). It is able to copy only ninjutsu and taijutsu. There's 2 way to copy jutsu, the person can either focus or not focus at the jutsu being perform. It is not automatic since it has to see the jutsu to copy it (similar to seeing the word "Sharingan" for 1 second but you are able to recall it, refer to as "Sensory Store"). Another ability of the Sharingan is the ability to see the future, not literally. It cannot see what will happen 20 years from now but it is able to fully predict what their opponent is thinking before he actually does it. It is one way to copy hand seals and perform them at the same time as the opponent (eg. Zabuza vs Kakashi). It is able to use this ability to mentally disturb their opponent, making them believe that they can truly see the future.

    Beyond the Sharingan is the Mangekyou Sharingan (Kaleidoscope). The 3 fire rings now merge with the red pupil forming a 3 edged star. To obtain it, one must kill their best friend (why?). It was first reveal when Itachi killed Shisui, who Itachi considered as a brother, near Nakano River. It's another form of genjutsu but far more powerful and mind boggling than regular genjutsu. It's the ability to cause mental destruction to your opponent by putting them in a virtual world where 1 day is just a couple second in the real world. Thought it is only an illusion, it does not cause physical pain but rather mental anguish.

    [​IMG]


    Byakugan

    Translation: White Eye
    Clan: Hyuga Clan
    Description: Multiple white vein around both in-large white eyes

    The Byakugan is the Hyuga Clan's special ability. The person is able to use the Byakugan at anytime but it's mostly use in combat situation (though don't know how that help). For someone to possess this ability, one must be inherit the Hyuga's bloodline. Since they are born with white eyes (pupil and lenses), only they can inherit this ability because it require a person with white eyes. When the Byakugan is activated, the white eyes enlarge in size and multiple white vein spread from within and around the eyes. What is special about it is its ability to see through things. The Byakugan is superior than the Sharingan when it is use for psychological stuff and perfect for military mapping.

    The Byakugan require no hand seals or chakra to activate it. Byakugan is known for its ability to see through living and non-living things, even read a person's soul and mind. Though most of the its readings are true, one can manipulate it to their advantage (Neji vs Hinata). An example would be a person's desire, goals or feelings. Because of its ability to see through living and non-living things, it is able to avoid dangerous plots or traps, but it all depend on the the Byakugan user. While using the Byakugan, the person also have a 330 degree vision. The 30 degree is their blind spot, which is right at the tip of the vertebrae (spinal cord).

    By using the Byakugan, one is able to master the Head Family's full ability in using the gentle fist fighting technique. Their stance is very unique and the damage can be fatal. All the pressure is put on the right leg as it is bent backward. The left leg is for support. The left hand is extended forward with the hand open. The right hand is pull back at a 90 degree angle with the hand open. Their movement is very smooth and swift. The power of the attack is drawn from the body (like Tai-chi). It is so powerful that chakra is visible. They use their open hand to attack their opponent. Using the Byakugan, the user is able to see all 64+ chakra points, and if enough are hit, chakra and blood flow will be stop and paralyze the body.


    [​IMG] [​IMG]


    Bone Manipulation

    Clan: Kaguya Clan
    Description Access bone anywhere & not limited to 200 bones

    The Kaguya Clan's special ability is being able manipulate the bones in their body. The body is not limited to 200 bones (206 in human). They are able to produce as much bones as need as long as it does not disrupt the body system. They are able to extract bones from any part of their body and use them as weapons. But anytime a particular bone is discharge, another one will quickly replace it so the person wouldn't be become disable (spinal cord). The bones are harder than steel. It is able to withstand pressure.


    http://www.narutofob.com/content/bloodline/bone2.jpg


    Mastery of Ice

    Translation: None
    Clan: Unknown
    Description: Form ice

    Mastery of Ice is known only to Haku (his clan) and his mother. They are able to form ice without the presence of water. From the storyline, we know that Haku possessed the bloodline passed down from her mother.


    [​IMG]

    dikutip dari : http://www.geocities.com/dtran2008/bloodline.htm


    The Rinnegan

    The Rinnegan eyes were first possessed by the founder of the ninja world and the creator of the first jutsu, the Six Realms Sage. It is characterized by a number of concentric circles around the pupil. The Rinnegan gives the user the ability to control all six types of Elemental Chakra. It's assumed that it also gives the user the ability to control rain, create copies of anyone they desire, transfer in between bodies, and gives he or she an unique array of summons. When Pein uses any number of his other bodies at a single time, he also has the power to be able to see from each of their points of view at the same time. The Rinnegan is by far the most powerful of the three great eye techniques.

    [​IMG]

    [​IMG]

    credit to: Narutoinvasions


    Chakra Bugs

    This technique really grossed me out. This bloodline limit is possessed by the Aburame clan. The users of this technique allows enormous amounts of insects to live inside their body feeding on their chakra, and uses them to fight. The bugs are controlled by the users minds, and they consume the opponents chakra. The bugs are small so it is hard for the opponent to detect. The bugs are called Kikai bugs.


    [​IMG] [​IMG]


    Multi-Size

    The Akimachi family is able to perform a powerful multi-sizing technique, by doing so their body size and mass may multiply at will. Don't worry; they're able to return to their original form as well! Their abilities require an exorbitant amount of chakra, which they store in their body by piling up calories. The amount of calories that they store also enables them to use powerful medicines, which grant them additional power. Akimachis have a common bodily feature which is that they are rather obese, or big-boned.


    [​IMG] http://www.narutofob.com/content/bloodline/akimichi4.jpg


    Shadow Harness

    The Nara clan is most comfortable at attacking within the darkness, because they have the power to control shadows. However, shadows aren't found everywhere and because of this they can't solely relay on their bloodline, they need to be able to use their brains to devise a strategy. Shadows can be bent twisted and moved into any direction, the only downfall is that they move slower than a slug in daylight. By harnessing the power of shadow they can control their enemies or strangle them with inhuman strength.


    [​IMG] [​IMG]


    Shark

    The Hoshigaki are a clan that resemble sharks, due to their pale blue skin and gilled faces. Much about this clan is mysterious at the moment. However, I do presume that they have a tactical advantage within the water, are skilled at using water jutsus, and taste great baked with lemon.

    [​IMG]



    Arachnid

    Quite a strange technique! The Kumo clan is easily distinguished by their strange physique, they have four arms and use spider-like techniques such as web spinning. Rather than spitting webs from their anus like spiders do, they shoot webs out from their mouths. These webs aren't your ordinary threads, they're actually stronger than steel. Webs can be solidified into weapons as well; this includes knives, bows, and arrows. You wouldn't want to get into a sticky situation with these guys.


    [​IMG] [​IMG]

    credit to: narutofob.com



    maaf ga sering2 aneh ngepost .... maaf2 kalo ada kata salah ... oke tq
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. ShadowX7 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    621
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +131 / -0
    Emmm... apa gak salah tempat nih?
     
  4. Redd87 M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    2,429
    Trophy Points:
    161
    Ratings:
    +2,925 / -0
    :top: walau rada :pusing: bacanya..
    kalo fans naruto pasti suka.. :hahai:
     
  5. Winoko21 M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    2,822
    Trophy Points:
    227
    Ratings:
    +211,236 / -0
    :top: jadi pengen nonton naruto pas masih kecil semua :hehe:
    sekarang ceritanya terlalu kompleks, jadi males ngikutinnya
     
  6. valr1st M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    770
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +191 / -0
    salah tempat yah maap2 ga pernah ngepost ... dipindah aja gan ... maap kalo ga berkenan
     
  7. eXcImEr M V U

    Offline

    Senpai

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    5,259
    Trophy Points:
    226
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +35,938 / -1
    ensiklopedia naruto ya:???:
    di indokan dulu dong gan, trus salah tempat nih, harusnya di manga free talk
    judulnya lebih pantas Sejarah Jutsu Masing-Masing Klan Dalam Dunia Naruto :semangat:
     
  8. flexyzte Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    113
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +311 / -0
    wuih panjang, bacanya dikit aja dulu ya :piss:
     
  9. vindrezt Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    177
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +2 / -0
    buset dijelasin detailnya ne... baca dulu ah..
     
  10. valr1st M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    770
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +191 / -0
    update : Byakugan

    The Byakugan "Evil Eye" atau "All Seeing White Eye"; yang berarti "White Eye") adalah Dōjutsu Kekkei Genkai, salah satu keturunan genetic yg dimiliki oleh clan hyuga . Clan yg memiliki sifat Mata berwarna putih jika dalam keadaan byakugan diantaranya adalah neji dan hinata... tetapi untuk hinata lebih ke arah keabu-abuan. Walau tidak terbukti Ada persamaan Genetic antara byakugan dan sharingan.

    sama dengan sharingan byakugan pun bisa di transplantasi ke siapapun, seperti Ao of Kirigakure lakukan. transplantasi Byakugan eyes bisa di aktif kan maupun di nonaktifkan sesuai keinginan pemakai tidak seperti sharingan yg permanen matanya akan berbentuk sharingan "aktif selalu".


    Byakugan adalah salah satu skil mata terhebat dari 3 skil mata yg terkenal (reinegan, sharingan, byakugan) dan termasuk bloodline limit yg artinya hanya keluarga tertentu yg memilikinya , walau bisa di tranplantasi ke orang selain pihak clannya tersebut seperti sharingan.

    ketika byakugan aktif perubahan mata akan terlihat aneh mata berubah menjadi putih dan urat2 sekitar mata akan muncul [​IMG]

    Skill pertama byakugan adalah dimana areal penglihatan mereka adalah 360 derajat dengan kata lain mereka bisa melihat depan kanan kiri belakang atas bawah kecuali di belakang leher ada sedikit blind spot "thoracic vertebra."
    [​IMG]

    ada sedikit perbedaan dimana byakugan hinata dan neji hyuga
    hyuga neji mempunya areal penglihatan 360 derajat dan telah di sempurnakan olehnya sehingga tidak ada sama sekali blind spot area tetapi untuk penglihatan jarak jauh neji sangatlah kecil dia hanya bisa mendeteksi sesuatu dengan jarak maksimal hanya 800 meter
    tetapi hinata dia hanya mempunya areal penglihatan tidak sampai 360 derajat dan masih banyak blind spot yg dia miliki tetapi untuk penglihatan jarak jauh hinata bisa melihat benda atau sesuatu dengan jarak sampi 10 km . bahkan dia bisa melihat skil atau jutsu bahkan genjutsu (byakugan tidak bisa melihat beberapa barrier.

    tentunya skill byakugan yg menakutkan adalah dimana dia bisa melihat chakra seseorang sehingga mereka bisa mengetahui dimana letak kelamahan chakra tersebut . seseorang yg mempunyai byakugan dengan mengetahui chakra orang dia bisa menghentikan jalur2 chakra yg vital sehingga membuat si korban akan kehilangan kontak dengan chakranya sendiri yg membuat dia tidak bisa melakukan jutsu2 atau skill yg menggunakan chakra bisa di bilang "silence for a moment"
    dan yg lebih membahayakan adalah dimana skil neji hyuga yg selain membuat chakra musuh terhenti yaitu dia bisa menembus organ2 seseorang lewat jalur charka yg dia hancurkan sehingga jika seseorang sudah terkena jurus ini hanyalah menunggu waktu dimana serangan berikutnya adalah untuk menghancurkan organ bagian dalam ... tanpa adanya luka luar sama sekali.

    NB : NEji bisa melancarkan serangan titik chakra dengan sekali serang dia bisa menutup 381 jalur chakra di seluruh tubuh manusia yg setiap 1 titik bisa menghancurkan organ dalam yg terletak chakra tersebut. hinata hanya bisa melakukan 1/2 dari neji
    [​IMG]


    kalo ada yg kurang mohon maaf neh yah ... ini untuk byakugan nanti diterusin lagi.

    tq
     
  11. kouga320 Veteran

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    2,788
    Trophy Points:
    226
    Ratings:
    +1,669 / -1
    narutard ya?
    saya ga ngerti..
     
  12. IrisSachiel M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    500
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +14 / -0
    wow! bloodline limit dari naruto ya? kirain dalam dunia nyata...

    tapi gpp... cukup lengkap!
     
  13. namie04 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    1,127
    Trophy Points:
    146
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,316 / -0
    wahh ini jadi ngebahas naruto :lol:

    walaupun rata2 dah tau , bagus juga buat refrensi
    ga sekalian kk gambar bijunya :piss:
     
  14. teddi_leo M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    484
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +60 / -0
    :pusing:
    indonesia in dong om..mending ni thread hijrah ke anim aja dah... :piss:
     
  15. anakbingung M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    1,433
    Trophy Points:
    147
    Ratings:
    +782 / -0
    info yg bagus walopun saia bukan penggemar naruto
    tapi apa ga salah tempat nih narutard...
    tolong ditranslasi yah, kan ga semua user pinter bahasa inggris. jangan2 ts-nya sendiri jg cm copas aja :swt:
     
    Last edited: Dec 4, 2009
  16. valr1st M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    770
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +191 / -0
    Update : Rinnegan

    Rinnegan termasuk salah satu bloodline limit eye type dojutsu
    ini adalah yg paling tekuat diantara eye bloodline limit , di naruto hanya diceritakan hanya 2 orang yg berhasil bisa menggunakan dojutsu ini diantaranya adalah nagato atau yg kita kenal Pein , dan satunya lagi adalah sage of the six path

    oke kita menceritakan kembali tentang sage of the six path sekilas aja karena gua ga terlalu dapet refensinya . age of the six path adalah legenda di dunia konoha dimana dia bisa memimpin semua bangsa yg ada di dunia naruto dan menurut legenda dia adalah satu-satunya yg bisa memimilik the perfect sage mode seperti naruto sekarang disamping dia mempunyai sage mode (bisa dilihat skil naruto dimana sage mode adalah perpaduan chakra seseorang dan chakra alam..dimana seseorang yg bisa menyempurnakan sage semua skil chakra didalam dirinya berimbang dan dia bisa memfokuskan chakra tersebut ke salah satu skil yg dia miliki ditambah dengan chakra alam yg unlimited)
    sage of the six path diamping mempunyai rinnegan seperti nagato dia juga mempunyai perfect sage mode terbayang kekuatannya seperti apa bisa kita lihat inilah adalah perpaduan antara naruto dan pein tetapi tidak memiliki kage bunshin dan rasengan.

    ciri2 rinnegan adalah dengan gambar bulatan di mata.
    [​IMG]

    sekarang kita jelaskan skill2 rinnegan kenapa dia bisa menjadi skill mata paling terkuat bahkan lebih kuat dari mangekyu.

    seorang pengguna rinnegan bisa mengontrol hujan dimana hujan tersebut sebenarnya adalah pendeteksi sehingga jika ada penyusup terkena air hujan chakra orang tersebut akan teridentifikasi oleh pengguna rinnegan tersebut . kenapa itulah mereka di sebut rinnegan desa hujan.

    skill lain diantaranya sesama pengguna rinnegan bisa saling membagi penglihatan. contoh jika rinnegan A berada di daerah bogor dan rinnegan B ada didaerah jakarta maka mereka bisa membagi pandangan sehinga 2 2 nya bisa melihat sisi pandangan bogor dan jakarta.

    skil yang paling hebat adalah skill dimana mereka bisa mengontrol mayat2 rinnegan yg lain atau disebut juga dengan six path of rinnegan. nagato bisa mengotrol 6 pengguna rinnegan lainnya dimana 6 mayat tersebut dia hidupkan dan saling berbagi pandangan dan juga dia bisa menggunakan jutsu2 orang2 yg dia kontrol secara bersamaan dan kita lihat yg nagato kontrol adalah bukan ninja sembarangan semua adalah ninja Level S dimana 1 ninja yg dia kontrol setara ama kekuatan 1 ninja level S "kakashi, gai kurenai dll itu adalah ninja2 level S" dan masing2 ninja mempunyai skill yg cukup hebat ini lah yg bisa membuat knapa dia lebih hebat dari mangekyu ...
    [​IMG]

    dan inilah puncak skill rinnegan yg paling terkuar ... di sebut dengan the seven path dimana skill ini bisa menghidupkan semua orang2 yg dia bunuh bahkan seorang rinnegan mati bisa dihidupkan kembali dan balik untuk berperang ... terbayang jika kita bertempur dengan berpuluh2 pengguna rinnegan mereka tewas ,,, dan dihidupkan kembali dengan skill ini dengan chakra yg baru dan kondisi badan yg sehat seperti awal...

    nagato the seventh path of rinnegan
    [​IMG]

    keknya itu dulu deh oke tq
     
  17. valr1st M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    770
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +191 / -0
  18. rdpdpdpdp M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    2,680
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +18,087 / -0
    wah ada kamus Naruto juga ya :haha:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.