1. Hai IDWS Mania, buat kamu yang ingin bebas iklan, cek hidden post, dan fitur lain.. kamu bisa berdonasi membership Gatotkaca di sini yaa~
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Pengen ganti nama ID atau Plat tambahan? Sekarang bisa loh! Cek infonya di sini yaa!
  4. Ungkapin kenangan film Asia paling berkesan buatmu. Berhadiah GK, Pulsa, dan Line Gift Sticker loh! .Klik info lengkapnya di sini, kuy~.
  5. Tim staff IDWS mengajak dan memberikan kesempatan IDWS Mania bergabung dalam tim staff komunitas forum IDWS nih. Klik untuk info lengkapnya yuk~
  6. Pengen belajar jadi staff forum IDWS? Sekaran kamu bisa ajuin Moderator in Trainee loh!. Intip di sini kuy~

10 Nominasi Jam Termahal Di Dunia

Discussion in 'Random Images' started by blacksheep, Apr 14, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blacksheep M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    4,595
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +25,037 / -0
    10 Nominasi Jam Termahal Di Dunia Peringkat 10
    Zadora Timepieces

    Manufacturer: Andreas von Zadora-Gerlof

    The latest offering by Andreas von Zadora-Gerlof is a bee of oxidised palladium and micro pave. The bee is adorned with black and canary yellow diamonds, pear-shaped emerald eyes with a baroque south sea pearl in its mouth.

    Price: $150,000 atau IDR 1,8 M
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Peringkat 9
    Titanic Watches

    Manufacturer: Romain Jerome

    A Swiss jeweller is now offering watches made from the hull of the Titanic.

    The metal has been mixed with shipbuilding steel to make the casing. The black dials have been made by mixing the recovered coal burned in the Titanic's furnaces with ceramics.

    Price: $152,435 atau IDR 1.8 M ++
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Peringkat 8
    Double Tourbillon

    Manfacturer: Breguet

    The Breguet Double Tourbillion comes hand-engraved with an image of the solar system.

    This double-tourbillon watch has a 95 per cent pure platinum case while the blued-steel Breguet hands are wound manually and do not contain springs.

    Price: $329,000 atau IDR 3.9 M++
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Peringkat 7
    Opera One

    Manufacturer: Girard-Perregaux

    This beautiful platinum timepiece includes an alligator band and features a Westminster minute repeater and tourbillon with three gold bridges, manual winding, 75-hour power reserve and a see-through backing.

    The watch has a power reserve indicator, a subsecond complication, a minute repeater and a truly elegant face.

    What differentiates Girard-Perregaux's Opera Three from other luxury watches is its ability to sound passing hours not with a beep but with actual tunes.

    Price: $495,000 atau IDR 5.9M ++
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Pringkat 6
    Grande Complication

    Manufacturer: Blancpain

    This wristwatch has a minute repeater, split-seconds chronograph, tourbillon, perpetual calendar, moon phase and an automatic winding mechanism.

    The sleek crocodile wristband further adds to the look. It takes the maker eight to 10 months to piece together all 740 components and only 18 of a limited run of 30 watches have been assembled till now.

    Price: $785,000 atau IDR 9.4M++
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Pringkat 5
    Tecnica Skeleton Chronograph

    Manufacturer: Parmigiani Fleurier

    This watch hit the market early this year.

    Each unit of the watch includes a platinum case and other interesting features like a minute repeater, tourbillon and chronograph, as well as a cathedral chime.

    Price: $850,000 atau IDR 10.2M
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]



    Pringkat 4
    Classical Billionaire Tourbillion

    Manufacturer: Corum

    The shimmering wristwatch is adorned with 850 diamonds and boasts a dazzling skeleton dial with skeleton hour and minute hands. The watch is manually wound with 90-hour power reserve and features Caliber CO-372 by Corum and La Joux-Perret.

    Rightly named so, the Billionaire Tourbillion comes in many versions with price ranging from $325,000 to $998,000. Only 10 pieces are in production.

    Price: $998,000 atau IDR 11.9M++
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Pringkat 3
    Big Bang Chronograph

    Manufacturer: Hublot, Bunter SA

    The renowned watchmaker, Hublot, in alliance with a diamond-setting workshop, Bunter SA, designed and developed an elite watch dubbed Big Bang.

    The $1-million Big Bang boasts a fully invisible setting that makes the material disappear. Only things that can be seen are the diamonds.

    The credit goes to the craftsmen who accomplished the tedious job of making this exclusive watch, which was not feasible a few years ago.

    Price: $1 milllion atau IDR 12M
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]


    Pringkat 2
    Tour de l'Ile

    Manufacturer: Vacheron Constantin

    Vacheron Costantin's Tour de l'Ile was designed in 2005. The collectible piece is also the most complicated double-face watch, and only produced in a limited edition of seven.

    This 834-part watch took over 10,000 man-hours to be made and features an 18-carat silver gold dial with a hand-sewn alligator leather band and pink gold buckle.

    It touts an original combination of horological complications and astronomical indications forming 16 different points, including a minute repeater, sunset time, perpetual calendar, second time zone, and a tourbillon device.

    Price: $1.5 million atau IDR 18M
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]

    Pringkat 1
    Joaillerie 101 Manchette

    Manufacturer: Jaeger-LeCoultre

    In this watch, a unsystematic series of polished or gem-set links (a jewellery puzzle) hides the exalted Calibre 101.

    It'ss wonderful to look for the time through the gold, diamonds and onyx cabochons.

    The wristwatch is festooned with 576 diamonds and comes in 18-carat white gold. The versions with Onyx have 400 diamonds and 11 onyx cabochons.

    Price: Unknown at the moment
    Spoiler for gambar:

    [​IMG]
    pengen sekali saya punya jam seperti diatas:((
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan





  3. zegun~kun Veteran

    Offline

    Senpai

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    9,175
    Trophy Points:
    226
    Ratings:
    +4,617 / -0
    jiah jam terakhir...
    orang rabun gq akan bisa punya tu jam, orang normal pun pasti butuh kaca pembesar utk ngeliatnya..

    mahal2 tapi gaq guna kan sayang
     
  4. alid_abdul M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    263
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +38,337 / -0
    jyaaahhhhh punya gw murahan mana merk tembakan haha...
    bagi gw asal matcing en keren why not pake murahan

    >halah gag punya duit juga<
     
  5. DamnTwistedPerson M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    4,409
    Trophy Points:
    162
    Ratings:
    +2,710 / -0
    itu yang terakhir jam apa gelang kok ga ada penujuk waktunya :???:
     
  6. CH1P Members

    Offline

    Silent Reader

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    129
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +818 / -0
    gileee, jam super mahal semua....
    btw jam terakhir itu mah buat perhiasan aja, jemnya cuma formalitas doank biar disebut jem, ahahahah.....
     
  7. DamnTwistedPerson M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    4,409
    Trophy Points:
    162
    Ratings:
    +2,710 / -0
    alah sekecil gitu bwat apaan :swt:

    liadnya aja susah
     
  8. tooya Members

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    287
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +35 / -0
    mahal banget bro jam nya mending kl ada duit buat dibeliin tanah ato rumah lebih bermanfaat :P
     
  9. Dudut M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    1,430
    Trophy Points:
    161
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,154 / -0
    wew...
    mahal2 banget...
    yg sanggup beli cuman orang kaya...
    yg pusing cara ngabisin duit nya
     
  10. Lyco Veteran

    Offline

    Senpai

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    8,650
    Trophy Points:
    221
    Ratings:
    +9,717 / -0
    Harganya :swt:

    bisa buat beli mobil :haha:

    ah nomer 5 favoritku :top:
     
  11. playboy 06 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    513
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +12,062 / -0
    weleh weleh jam aja segitu mahalnya
    gw suka yg biru no 5, 10M booo, bisa gila kumpulin 10M :P
     
  12. denylabrie M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    312
    Trophy Points:
    76
    Ratings:
    +342 / -0
    Orang yang cuma pengen ngejar gengsi doank yang beli jam2 di atas
    walaupun ane suka jam n misalkan ane kaya, ga akan hambur2in uang buat beli jam seharga gitu
     
  13. bHell M V U

    Offline

    Senpai

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    5,246
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +43,244 / -0
    gilaaa...!!! :em4600:
    gak masuk akal bgt org yg mu bli jam milyaran gitu :onion-66:
    kek na hidup cm dpakai buat naekin gengsi
     
    • Like Like x 1
  14. Feischmaker M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    1,489
    Trophy Points:
    161
    Ratings:
    +2,022 / -0
    ...keren gila, kalo jam tangan super eksklusif kayak gitu bisa diinvestasiin, ngga usah dipake, disimpen aja, ntar 10 tahun algi bisa dilelang dengan harga berlipat...

    omg, g usah ngomong investasi ding, beli aja g kuat :haha:
     
  15. drake7 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    1,041
    Trophy Points:
    146
    Ratings:
    +1,968 / -0
    Tapi hanya ada satu jam yang bikin sebel semua orang
    jam.. jam.. JAMBREEEEEEEEEETTTT!!!!
    :lol::lol:
     
  16. Marco86 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,812
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +28,395 / -0
    gila itu jam 1 biji bisa buat sekolah ribaun anak di Indo...
     
  17. alter_beru M V U

    Offline

    Post Hunter

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    3,257
    Trophy Points:
    161
    Ratings:
    +3,309 / -0
    gw pikir juara pertamanya big ben dari London :hihi:

    beliin dong jam tangannya satu, blom punya nih gw :D
     
  18. Bulsky M V U

    Offline

    Beginner

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    373
    Trophy Points:
    56
    Ratings:
    +56 / -0
    aje gile itu jam masa 18m harganya

    set dagh

    mending gw bli jam yg 50kan di abang2 da ketimbang bli gituan

    tujuannya sama aja buat ngeliat waktu

    hhh
     
  19. TheMightyDork M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    753
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +102 / -0
    ehbusadth..buat dipake di tangan doank..
    mahal bener..
    kaga ada yang dibawah 1m lg..kalo ada mah ane bayarin..hehe
     
  20. Ri0t M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,353
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +7,456 / -0
    Klo menurut wa si yang membedakan mahal ato gak nilai suatu arloji itu bahan mesinnya [gold/platina/dsb.] juga ke-kompleks-an display serta ke-akurat-an suatu arloji itu sendiri.
    bukan dari hiasan yang nempel di arloji itu.

    gw rasa arloji fashion yang dihiasi berlian nilainya jauh lebih rendah dibanding arloji sport yang harganya lebih murah [yang mahal berliannya bukan arlojinya]

    BTW yang Vacheron Constantin gw pernah punya tuh....
    tapi dalam mimpi :haha:
     
  21. level99 M V U

    Offline

    Lurking Around

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    1,363
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +140 / -0
    jam yg trakhir gmana bca jamny:???:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.