1. Sssst, ada Administrator baru di forum Indowebster lho... cek di sini
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

Virtapay... Virtual Currency the new paypal...

Discussion in 'Make Money Online' started by Nevan, Jun 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Nevan Members

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    3
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    mantab ajib gan... baru masuk dapet $25 dollar.
    tiap login dapet $20-$40...

    sekarang dah ada fitur baru.
    di tambah lagi dalam waktu dekat ini bakal ada update baru yang yahud abis...

    monngo di liat di
    http://www.virtapay.com/r/mbambest

    dapet bonus kalo daftar sekarang..

    :hero::hahai::hahai:
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    subadi27 Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    136
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +2,410 / -0
  4. Offline

    venggeance Silent Reader Members

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    58
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +13 / -0
    ini cara narik duitnya gmn? jgn2 penipuan, minta bukti pembayaran dong
     
  5. Offline

    bishonen Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    538
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +688 / -0
    So When Will VirtaPay Currency Be Spendable?
    It may take a long time, if ever, for VirtaPay currency to have any value. On their blog VirtaPay says that once the re-branding is complete they will take steps to make the currency exchangeable for digital goods. I’m assuming they mean things like e-books, scripts, software etc,. However, I have also read that VirtaPay would like to have 2-5 million users before online merchants would “take the currency seriously” (I’m paraphrasing a little). The last numbers I saw was an estimate saying they had about 300,000. So it is possible that they will never reach the 2 million member target. If anyone saw different numbers or if someone from VirtaPay is reading this, please post in the comments section below this article.


    How Is VirtaPay A Scam When It’s Free To Join?
    The word “scam” means a lot of different things to different people. VirtaPay (at least right now) WILL NOT steal your money. But they do make money off of you in other ways. When you sign up they do put your email on their list, which you internet marketers know has value to them. I was told by some other members that there are pushing several other marketing programs, of which I’m sure VirtaPay receives referral commissions from. You are also asked to subscribe to their blog. In addition, up until a few months ago, they had Google adsense on the site and asked members to log in everyday to complete tasks while they were also gaining revenue from those members clicking on advertisements. Whether you think its a scam or not, their terms of service that you agree to when you sign up guarantees that VirtaPay is not doing anything illegal. It also makes it so the VirtaPay currency never has to have any value and they can just keep getting revenue from their user base without delivering the actual payment system they boast about.

    Source : http://www.assetinvesting.com/busin...box-me-scam-now-rebranded-into-virtapay-scam/

    gw lom join virtapay, jd lom ngerasain sndiri dalemnya ky gimana.

    Point2 pentingnya :
    - mereka ngumpulin email2 kita buat d jual.
    - duit yg ad d account virtapay kita gk bs d tarik.
    - duitnya cm bs d pakai u/ bli brg2 digital kaya e-book, software, scripts, dll. (system online merchant ini br akan d terapkan kl mereka udh punya 2-5 juta user)

    Kesimpulan :
    SCAM / Tukang tepu.
     
  6. Offline

    manusiahero2011 Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    609
    Trophy Points:
    76
    Ratings:
    +849 / -0
    iyah.. ane juga ragu gan.. :maaf: soalnya gila ajah gw udah dapet 650 dolar hari gini.. kayaknya scam deh..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.