1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Halo IDWS Mania, forum Indowebster ada Super Moderator baru lho di lihat di sini
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

top wooden designs

Discussion in 'Random Images' started by blacksheep, Jun 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    blacksheep Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    4,600
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +24,943 / -0
    [​IMG]
    Collection of creative gadgets and product designs made out of wood.

    Wooden iPod Dock

    Eco-friendly Apple iPod dock made from salvaged materials. [link]
    [​IMG]
    Wooden Camera MP3 Player

    Handmade wooden MP3 players can play MP3, WMA and OGG files. [link]
    [​IMG]
    Wooden LED clock

    This LED clock, designed by Kouji Iwasaki, is covered in a very thin layer of veneer that permits the LEDs to shine through. [link]
    [​IMG]
    Solid Wood Stapler

    Standard stapler with a natural wood exterior. [link]
    [​IMG]
    Wooden Laptop Case

    Creative laptop case with magnetic lock and leather lining. [link]
    [​IMG]
    Wooden Computer Mouse

    This wooden mouse is handmade from Chinese flowering ash. [link]
    [​IMG]
    Wooden Computer Keyboard

    Keyboard from Japanese electronics company Marubeni Infotec. [link]
    [​IMG]
    Wood Plinth Clock

    Clock made from a slice of natural wood with a clear lacquer finish. [link]
    [​IMG]
    Wooden Bicycle

    Marco Facciola, a 16-year-old high school student, created a functional bicycle from wood. [link]
    [​IMG]
    iWood Cobra iPhone Case

    Wooden iPhone case carved from one piece of the finest wood. [link]
    [​IMG]
    Split Wood Vase

    Creative vase designed by Japanese design collective Teori. [link]
    [​IMG]
    Wooden Speakers

    Korea’s I-Dear speakers can hook up to your favorite media player. [link]
    [​IMG]
    Wooden Tape Measure

    This useful tape measure is created from beautiful dark wood and is small enough to fit in any handbag. [link]
    [​IMG]
    Wooden Clamp USB Flash Drive

    USB flash drive designed to look like a regular wooden clamp. [link]
    [​IMG]
    Plywood Headphones

    David Burel’s headphones made of nine layers of varnished plywood. [link]
    [​IMG]
    Wooden Gun Ruler

    Unusual hard wood ruler that is shaped like a handgun. [link]
    [​IMG]
    WALL-E Wooden Sculpture

    This wooden sculpture was commissioned by Disney as a gift for Pixar/Disney chief creative officer John Lasseter. [link]
    [​IMG]
    Treebuttons Magnets

    Wood magnets made from salvaged cross sections of branches. [link]
    [​IMG]
    Maple Cell Phone Concept

    Hyun Jin Yoon and Eun Hak Lee designed a cell phone concept covered in thin wooden film, with touch sensitive buttons that light up through the housing when you touch the phone. [link]
    [​IMG]
    Audiowood Turntable

    Custom turntable by Joel Scilley made from a raw-edged wood. [link]
    [​IMG]
    Code:
    http://www.toxel.com/inspiration/2009/06/10/20-wooden-gadgets-and-designs/
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.




    Promotional Content
  3. Offline

    nitnot Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    1,151
    Trophy Points:
    112
    Ratings:
    +662 / -0
    wahahhahaha,,,,terkesima nih liat pic.nyaa!!! :top::top::top::top::top::top::top:

    mantab bet!! jadi pengeeeen!! d indo da yg jual gag..khususnya yg jam ma keyboard mouse...
     
  4. Offline

    hard_liner Silent Reader Members

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    101
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +7 / -0
    mantaaab:top:
    tp kalo produksinya masal..butuhin kayu yg banyak dong...
    jd nya banyak pohon jg yg mesti di tebang:onion-09:
     
  5. Offline

    Fishlord25 Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    0
    Trophy Points:
    126
    Ratings:
    +540 / -0
    Jangan aj produkny dibuat massal..

    Nanti Hutan Gundul...

    [​IMG]
    Bagaimana nasib bumi ini...
     
  6. Offline

    andi msc Senpai Veteran

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    7,443
    Trophy Points:
    251
    Ratings:
    +61,792 / -2
    wah ada robotnya wall-e keren :top:
     
  7. Offline

    Aspade27 Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    499
    Trophy Points:
    57
    Ratings:
    +8 / -0
    ternyata wall-e itu dari kayu ya...
     
  8. Offline

    Lyco Senpai Co Administrators

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    8,672
    Trophy Points:
    221
    Ratings:
    +9,693 / -0
    wah ada robot Wall-E :top:

    yang lain keren2 juga
     
  9. Offline

    Kokuryu Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    774
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +188 / -0
    Semuanya keren-keren nih tapi Wall-E nya paling mantep [​IMG]
     
  10. Offline

    are Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    643
    Trophy Points:
    67
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +86 / -0
    tu beneran dari kayu?
    ati-ati kena api
     
  11. Offline

    craziecattie Beginner Members

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    260
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +68 / -0
    Wogh keren" :blink: ga nyangka dari kayu bisa jadi macem" barang...

    wah tapi kl dikasi yang keyboard kayu, pikir" dulu dah....masalahnya keyboard bukan kayu aja gampang rusak apalagi yang itu, bisa patah deh XD

    yang wall e nya kereeeen...

    thx for share
    tc
     
  12. Offline

    rouet Silent Reader Members

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    30
    Trophy Points:
    26
    Ratings:
    +272 / -0
    gila....
    semuanya keren2.....
     
  13. Offline

    andre_mantap Silent Reader Members

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    94
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +2 / -9
    wah,,,
    motip2 kayu keren juga ya?!
     
  14. Offline

    dedi_lintang Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    37
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / -0
    kreatif bro ... kita harusnya bisa bro .. kan kau banyak di sini
     
  15. Offline

    Ryazor Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    2,276
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +33,379 / -0
    wah pengen tuh USB sama Jam Dindingnya, :top:
     
    • Like Like x 2
  16. Offline

    gossip_rio Silent Reader Members

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    50
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +4 / -0
    ga ada kacamata kayu ya??
    lensa nya pake kayu...
    hehehe..
    just kidding..
    keren2 euy...:terharu:
     
  17. Offline

    rdpdpdpdp Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    2,682
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +18,074 / -0
    [​IMG]
    sound nya bener bener natural neh :top:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.