1. Sssst, ada Administrator baru di forum Indowebster lho... cek di sini
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

Opera Mini 5 Final

Discussion in 'Free Talk Zone' started by hanfie, Mar 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    hanfie Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Messages:
    522
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +2,366 / -0
    Opera Mini 5 akhirnya masuk ke versi final :D

    [​IMG]

    download page:
    [​IMG]


    Opera for phones Smarter mobile browsing
    [​IMG]


    Productivity
    A first-class mobile Web experience

    Experience the Web on your mobile phone like you never thought possible. A clean, simple and elegant user experience is available for you, no matter what phone you have.

    Opera provides a brand-new look and feel in a class of its own with smooth animations and visually appealing graphics. The Opera rendering engine displays complete Web pages, just like on your computer, and is fully standards-compliant.

    Switching between open Web pages is a snap with tabs, and Speed Dial launches your favorite Web sites with a single click.

    Opera’s well-designed user interface has you navigating gracefully and efficiently on both touchscreen and keypad devices. The browser comfortably adjusts to your needs by switching between portrait and landscape mode and also lets you adjust the font size for easier reading.
    [​IMG]


    Browse more, wait less

    The Web has never been so fast on your phone. Opera’s streamlined rendering engine and server-side compression allows Opera to load Web pages much more quickly than other mobile phone browsers. Features, such as the address bar, shortcut keys and touchscreen control, save you time and effort when performing basic tasks, such as entering addresses or scrolling rapidly through pages.

    [​IMG]


    Save money on data charges

    Opera is the smart choice for browsing on expensive wireless data plans. Using Opera to browse the Web with your mobile phone can save you money on your phone bills, by reducing your data usage substantially. Opera Mini uses only a tenth of the bandwidth of other browsers, compressing Web pages by up to 90%. On Opera Mobile, turning on Opera Turbo compresses data up to 80% or leave Opera Turbo off to get full Web site data, as you would on a PC.

    [​IMG]

    [​IMG]


    Multitask with tabs

    Keep several pages open at the same time and easily switch between them using tabs – just as you would on your desktop computer. On touchscreen devices, visual tabs even allow you to see a preview of the open pages you can select.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Feel at ease on any device

    The user interface has been designed for both touchscreen and keypad-style mobile phones. Scroll and pan at warp speed with your keypad or flick the touchscreen to use kinetic scrolling for long pages.
    Instant access to your favorite Web sites

    See your top Web sites visually laid out on your screen in Speed Dial and load each of them with a quick tap. It is easy to add your preferred pages to Speed Dial, and you even can synchronize them with your desktop, using Opera Link.


    Enter addresses with far less typing

    Effortlessly enter addresses thanks to our sophisticated URL auto-completion. Opera intelligently guesses what URL you are typing in the address field, allowing you to start loading that site after entering only a few letters. Your bookmarks and previously visited addresses also appear in a list as you type, so you can select the one you want.
    [​IMG]


    Read the largest pages comfortably

    Even pages designed for large screens are easy to read on your mobile phone, with text wrapping, which ensures that you can read most content without having to scroll sideways.
    Your view where you need it

    When moving around large, complex Web pages, Opera will stop just where it needs to, snapping the view to the column you want to read.
    [​IMG]


    Type without losing focus

    Entering text into your browser with a touchscreen phone just got easier. On phones where the default touchscreen keyboard provides a less-than-optimal user experience, you can use Opera’s virtual keyboard to type and edit information without ever leaving the page you are viewing.
    [​IMG]


    Make the most of your screen

    Take advantage of every pixel that your phone’s screen has to offer with Opera’s fullscreen mode. The address bar and toolbars disappear until they are needed, allowing you to see more of the page you are viewing.
    Get a better view

    Opera smartly fits Web pages to your screen when you visit a site, showing you an overview of the site. To get a close-up view and begin reading, a simple tap or button press is all that is required to zoom in exactly where you want to look.
    [​IMG]

    Your data, wherever you need it

    Backup your bookmarks, Speed Dials, and search engines to My Opera, and keep them synchronized between different phones,or with Opera - on your desktop computers or laptops. With Opera Link, you can take your favorite Web sites with you wherever you go.
    Manage your downloads

    Opera's Downloads feature is the most advanced download manager available for mobile phone, built right in to the browser. Start downloading files and keep track of their progress from Downloads. You can pause downloads, when necessary, and resume them when it is convenient.

    [​IMG]


    Read a page any time, from anywhere

    When you find a page that you would like to keep, use Opera’s Save Page feature, and you can access it any time, without having to wait for it to download - even with no Internet connection.
    See what you are looking for

    Finding what you are looking for in text-heavy pages on your phone has never been as easy. As you type, Opera finds your search term and highlights all occurrences in the page, allowing you to cycle through them.
    Go back in time

    With Opera’s history feature, you can find pages you visited before. Visited pages in your history are grouped by date, so you can easily find a site by the day you have viewed it.
    [​IMG]
    moga2 ga repost :maaf:

    UPDATE:
    kalo ada yang kasus nya kaya :
    nih gw ada yang udah di edit nama nya jadi ga akan ketumpuk
    Hidden Content Hide Thanks:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
     
    Last edited: Mar 26, 2010
    • Thanks Thanks x 100
    • Like Like x 92
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    virgin Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    4,184
    Trophy Points:
    227
    Ratings:
    +130,129 / -0
    yang 5 ama 10 beta bagusan mana yah??
    ragu mu ganti :D
     
  4. Offline

    dhikdoc Silent Reader Members

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    63
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +3 / -0
    sama pertanyaannya
    tapi dari gadget yg gw pegang skrng dah pake mini 10 keren sich
    cuma dr kmren nyari mentahannya susah :(
     
  5. Offline

    polz Beginner Members

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    214
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +6,339 / -0
    klo ak pke yg versi 10 sering khbisan memory klo ini gmna ??
     
  6. Offline

    virgin Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    4,184
    Trophy Points:
    227
    Ratings:
    +130,129 / -0
    lah emank tipe hp na aapa?
     
  7. Offline

    ghost1974 Silent Reader Members

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    16
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +9 / -0
    kok masih opera 4 sih
     
  8. Offline

    klabang Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,091 / -0
    Akhirnya yang v5 final juga. Gak ada tuh yang namanya opera mini 10. Opera buat mobile itu ya opera mini (terakhir v5 Final) dan yang satu Opera Mobile (terakhir saya pake yang v10 beta 3)

    Kalo bagusan buat hp symbian sih bagusan yang opera mobile, tapi kalo mau yang agak lebih ngirit untuk biaya per kbnya bisa gunain opera mini.
     
    Last edited: Mar 18, 2010
  9. Offline

    virgin Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    4,184
    Trophy Points:
    227
    Ratings:
    +130,129 / -0
    ya walupun beta kan pgn tau bagusan mana ama yang versi final??
     
  10. Offline

    klabang Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,091 / -0
    Bagusan yang opera mobile buat aku pribadi gin. Liat aja sizenya (beda jauh ma opera mini). Opera mini kan di khususkan untuk hp yang ber basis java, kalo dah simbian mending pake yang mobile. Tapi kalo mau ngirit guanain opera mini. Semua dikembalikan pada yang pake

    Also Download Opera mini 5 Final Icon Moded By Klabang :

    Perview :

    [​IMG] [​IMG]

    Download The File :
    Hidden Content Hide Thanks:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**

    Note for shortcut : Ternyata dari opera v5 ini masih banyak yang bingung cara ngedit shortcutnya. Saya sering dapet pertanyaan kayak gitu. jadi sekalian untuk meng edit atau menghilangkan shortcut yang ada ditengah itu caranya cukup tekan lama bagian shortcut yang mau diedit dan nanti baru keluar opsi buat edit ato delete
     
    Last edited: Mar 18, 2010
    • Like Like x 54
    • Thanks Thanks x 54
  11. Offline

    vacoel76 Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    376
    Trophy Points:
    142
    Ratings:
    +3,788 / -0
    Kalo buat hp yg size ram nya kecil mending pake Opmin 4.2 kalo pake ver 5 keatas hp suka restart :p
     
  12. Offline

    zuzilo Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    1,222
    Trophy Points:
    226
    Ratings:
    +7,465 / -0
    iya nih.,
    buat hp yang tipe apa?

    aq lbh suka yg tampilan versi 4
    hehehe
     
  13. Offline

    kecebongoreng Senpai Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    6,469
    Trophy Points:
    212
    Ratings:
    +14,623 / -0
    Kalo dunlut langsung dari situs Opera, nanti ketahuan apakah handsetnya dah kompatibel atau belum dengan Opera Mini 5. Jadi gak perlu kuatir.
     
  14. Offline

    mythril666 Members

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +4 / -0
    gua udah coba pake antara opera mini 5 n oper mobile yang 10 ...

    Opera Mobile 10 :
    - lebih lambat dibanding opera mini 5 ...(bener ga seh ini ... adi coba ko selalu aja lebih cepet yang opera mini 5)
    - Terus kalo komen status orang di opera mobile 10 sering gagal.... walo ga setiap kali se... kadang2 tetep lancar...(tapi 50% gagal gitu, beda ama opera mini 5)

    note : gua cobanya di Nokia 5530 Xpress Music..

     
  15. Offline

    widiy Silent Reader Members

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    29
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +2 / -0
    hmm kayaknya perlu coba kalao dbnding IEnya punya win mobile 6 bawaan valen kencengan mana bang?atao enakan mana?
     
  16. Offline

    rendy1287 Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    1,889
    Trophy Points:
    212
    Ratings:
    +64,178 / -1
    mantap nih gan :top: ntar ane download lewat hp :hahai: thanks infonya dah ngingetin kalo opera mini 5 dah keluar finalnya :top:
     
  17. Offline

    ferboyz Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +730 / -0
    baru juga mw bikin nih thread eh uda ada juragan ny wkwk..
    buat edit shortcut bukannya pencet "1" gan?
    baru kluar pilihan edit ato clear..
     
  18. Offline

    ferboyz Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +730 / -0
    itu yg masih beta 1 x gan?
    gw jg pake yg beta 1 sering restart, apa lg pas googling,
    langsung mati HP ane,
    skrg kyk ny uda disempurnain deh,
    dah ga beta lg.
     
  19. Offline

    vacoel76 Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    376
    Trophy Points:
    142
    Ratings:
    +3,788 / -0
    Udah pake yg final kok, tapi lebih enak pake yg handler full gratisan (browsing, download, upload) :piss:
     
    • Like Like x 1
  20. Offline

    klabang Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    710
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +35,091 / -0
    di pencet 1 juga bisa boss. sip, dah berpengalaman nih :hahai:

    ini yang perlu dishare boss. minta settingannya yang masih aktiv dong boss?
    untuk yang mau opera mini 5 Handler bisa download sini
    [​IMG]
     
  21. Offline

    vacoel76 Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    376
    Trophy Points:
    142
    Ratings:
    +3,788 / -0
    Sebenernya thread trik gratis internetan uda pernah di share sama bro darkbite di forum IDWS (klik me) cuma uda di lock --a
    Kalo mau settingan handler PM aq aja, tp yg fungsi/ gratis cuma OP ex-eL, Ajis, n T-seL..
     
    Last edited: Mar 21, 2010
    • Like Like x 1
    • Thanks Thanks x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.