1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Halo IDWS Mania, forum Indowebster ada Super Moderator baru lho di lihat di sini
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

Most Amazing 20 Pics of This Spring

Discussion in 'Random Images' started by rakun, Aug 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    rakun Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    3,085
    Trophy Points:
    146
    Ratings:
    +877 / -0
    Best pictures of spring by TIME magazine.

    1. Water Works
    This week, heavy winds sent waves from the Caribbean Sea crashing over Havana’s seawall, flooding the city’s streets.
    [​IMG]

    2. Making Contact
    Members of the German and Argentinean teams collide during a friendly soccer match at the Allianz-Arena in Munich, Germany.
    [​IMG]

    3. Don’t Try This At Home
    In Mexico, a diver fends off a Great White shark, then, in a moment of thrill-seeking insanity, puts his hand into the shark’s mouth.
    [​IMG]

    4. You Need to Floss More
    Reyna, a female jaguar, receives dental treatment at a veterinary clinic in Envigago, Colombia.
    [​IMG]

    5. Lighter Than Hair
    In Jerusalem, Jewish orthodox men take a walk in the Mea Shearim neighborhood while wearing costumes in celebration of Purim.
    [​IMG]

    6. 13 Billion Year-Old Baby
    An image made by the Spitzer Space Telescope shows a young black hole about 13 billion light-years away from Earth.
    [​IMG]

    7. Ready, Aim, Fire
    Illegal weapons are set aflame in Nairobi, Kenya.
    [​IMG]

    8. So Hot He Might Melt
    Fans grope a wax replica of actor Robert Patterson that was unveiled on at Madame Tussauds wax museum in London.
    [​IMG]

    9. Eruption
    Lava spews from the Fimmvorduhals volcano about 125 Kms east of Reykjakik, Iceland.
    [​IMG]

    10. Alive
    A subway train commuter, injured by the suicide bomb explosion at the Park Kultury subway station in Moscow, Russia, is seen outside the station shortly after the blast.
    [​IMG]

    11. Ritual
    A traditional Indian wrestler smears mud on himself during a practice session in Calcutta, India.
    [​IMG]

    12. Derailed
    A derailed passenger train lies in a tangled mass of steel in Jiangxi, China. The train jumped the tracks, killing at least 10 passengers and injuring 55 more. Reuters
    [​IMG]

    13. Toxic Waste
    A ship maneuvers itself across the Gulf of Mexico as oil continues to leak from the Deepwater Horizon wellhead.
    [​IMG]

    14. Skyline
    A tourist on Signal Hill looks at a sunset in Cape Town, South Africa.
    [​IMG]

    15. Famous Bust
    A sculpture of Michael Jackson is displayed during a press preview of «The official Lifetime Collection,» a Michael Jackson exhibition featured at the Tokyo Tower Museum.
    [​IMG]

    16. In Search of Proof
    Indian patient Prahlad Jani claims he has survived without food and water for more than seven decades. A multidisciplinary study is being led by Defense Institute of Physiology & Allied Science (DIPAS) neurologist Sudhir Shah to examine the man, believed to be in his 80s, and the claim he has maintained a hunger strike, without water, for several decades.
    [​IMG]

    17. Mordor
    Lightning streaks across the sky as lava flows from the volcano on Iceland’s Eyjafjallajokull glacier.
    [​IMG]

    18. Technical Difficulty
    Pope Benedict XVI reads a speech during a welcoming ceremony at the Malta International airport in Luqa, Malta.
    [​IMG]

    19. Up in Smoke
    The Deepwater Horizon oil rig burns in the Gulf of Mexico.
    [​IMG]

    20. Love Capital
    Felicia Hurley and Jessica Miller share a quiet moment before getting married on Saturday in Washington DC.[​IMG]

    source sorry if :repost: if yes :tritclose: dear momod
    hope u njoy it :siul:
     
    • Like Like x 1
    • Thanks Thanks x 1
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.




    Promotional Content
  3. Offline

    zakainiwak Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    1,304
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +25,801 / -0
    [​IMG]

    blackholenya bener2 bagus...
    kalo dari deket baru menyeramkan...:takut:
     
  4. Offline

    reyhans_13 Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    644
    Trophy Points:
    72
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +62 / -0
    ini keren gan... ane kira ntuu laut ternyata awan yaaa :???:

    waaah enak bgt tuuuh klo k sana :siul:
     
  5. Offline

    myth73 Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    2,784
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +8,371 / -0
    [​IMG]

    :kaget:
    gilee... berani banget tu orang megang mulutnya hiu, kalo kegigit ginama tu rasanya...
     
  6. Offline

    Dastxus Beginner Members

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    372
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +3,289 / -0
    sebuah pemandangan alam yg amazing :top:
    klo diliat langsung gitu kayak berasa di atas awan
     
  7. Offline

    skyscraper Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    467
    Trophy Points:
    17
    Ratings:
    +79 / -0
    [​IMG]
    mirip film lord war yg maen nicolas cage :top:
     
  8. Offline

    sk8punk Senpai Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    5,148
    Trophy Points:
    212
    Ratings:
    +5,215 / -0
    tagline foto nomor 17..bener2 Mordor:haha:
     
  9. Offline

    bohemahmud Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    803
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +94 / -0
    tuh yang skyline di south afrika keren bgt
     
  10. Offline

    ReaLz Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    555
    Trophy Points:
    91
    Ratings:
    +224 / -0
    Pic no.5 :lol:
    Itu kumis yang dipakein balon:???:
    Aneh.... Ada-ada ajh ntu orang.... :swt:
     
  11. Offline

    Seppunshop Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    0
    Trophy Points:
    177
    Ratings:
    +3,211 / -0
    tuh yang skyline di south afrika keren bgt :top:

    bukan photoshop pastinya,.. :top:
     
  12. Offline

    simomone Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,591
    Trophy Points:
    226
    Ratings:
    +37,182 / -0
    tuh yang pegang mulut hiu berani begtu karena mulutnya hiunya lagi nyamgkut di kerangkeng :hehe:
    coba dalam keadaan berenang bebas cari mati tuh orang :dead:
     
  13. Offline

    break777 Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,166
    Trophy Points:
    196
    Ratings:
    +5,137 / -0
    wih yg mordor serem bgt kyak mw kiamat ajah. . .
     
  14. Offline

    abondz Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    198
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +11 / -0
    black hole nya beneran keren deh bro...
    yang view cape town juga
    mordor juga
    aaah kekuatan alam XD
     
  15. Offline

    tari_taro Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    48
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +2 / -0
    sebagian masih confused ne ma tuh gambar ....:zzzz::ngantuk:
     
  16. Offline

    rakun Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    3,085
    Trophy Points:
    146
    Ratings:
    +877 / -0
    bingung yg mana gan?? biar bisa di bantu ^^
     
  17. Offline

    Shippuden Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    897
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +2,747 / -0
     
  18. Offline

    nagara Beginner Members

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    376
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +3,634 / -0
    Foto Black Hole emang di tengahnya ada item bulet sempurna kaya tahi lalat gtu ya?? apaan ya itu??
     
  19. Offline

    garrensan Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    539
    Trophy Points:
    81
    Ratings:
    +191 / -0
    [​IMG]

    wah... mau double Xtreme ni yg baju merah~
     
  20. Offline

    happybratboy Senpai Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    5,241
    Trophy Points:
    161
    Ratings:
    +1,346 / -0
    klo disni miras yang dibumihanguskan di kenya senjata
    parah
     
  21. Offline

    Lyco Senpai Co Administrators

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    8,672
    Trophy Points:
    221
    Ratings:
    +9,693 / -0
    [​IMG]

    yang ini paling keren :top:

    pemandangan yang nggak akan bisa dilihat disini :madesu:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.