1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Gratis Gift Maximum 30 hari dengan cara membeli dua Gift VIP 30 hari. Berlaku kelipatan. Informasi lebih lanjut masuk ke sini
  3. Zona All About Story sedang membutuhkan bantuanmu, segera daftarkan diri kamu di open recruitment: moderator AAS
  4. Kini kamu bisa mengupload files menggunakan PC, Mac dan Android ke Maknyos IDWS, informasi lebih lanjut cek: Maknyos IDWS Uploader
  5. Jangan lewatkan kesempatan untuk mendapatkan tiket pulang pergi Indonesia - Korea bagi mereka yang sudah mendaftar konsultasi di klinik wonjin. Informasi lebih lanjut: Tanya Jawab Soal Plastic Surgery Bareng Klinik Wonjin.
  6. Game Point Blank Indonesia sudah bisa kamu mainkan lagi lho, Garena Indonesia secara resmi akan merilis game Point Blank Indonesia, informasinya ada di sini:Point Blank Garena Indonesia kini sudah bisa di download!
  7. Gratis VIP selama 5 Hari khusus untuk member Registered dan MVU, syaratnya hanya login di sini.

Info Mobil tercepat di dunia

Discussion in 'Otomotif' started by mekarsemi, Jun 23, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    mekarsemi Silent Reader Members

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    25
    Trophy Points:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +32 / -0
    Here is the definitive list of the top 5 Fastest Cars in the World! Truly Amazing pieces of engineering, pushing performance to its limits! Relish in the power of the SSC Ultimate Aero, Bugatti Veyron, Koenigsegg CCX, Saleen S7 Twin-Turbo & the Mclaren F1!

    Rank 1. SSC Ultimate Aero
    [​IMG]

    The SSC Aero is an American-built mid-engine sports car by Shelby Super Cars. Its higher-performance limited production version, the SSC Ultimate Aero TT, is currently the fastest production car in the world, with a fastest recorded speed of 413 km/h (257 mph).This speed was reportedly achieved during tests on September 13, 2007 in West Richland, Washington, United States and verified by Guinness World Records on October 9, 2007.

    The Aero and the Shelby Super Cars company are the brainchildren of Jerod Shelby, who spent over seven years designing the car. The basic Aero model is no longer produced, while, as of 2008, the Ultimate Aero costs about 620,000 dollars.

    Rank 2. Bugatti Veyron

    [​IMG]
    The Bugatti Veyron 16.4 is a mid-engine sports car produced by Volkswagen Group subsidiary Bugatti Automobiles SAS introduced in 2005. It is currently the fastest accelerating and decelerating production car in the world. It is currently also the most expensive production car available at a price of 1.1 million Euro. It is able to achieve the second highest top speed for a production car, behind the SSC Ultimate Aero TT .

    Powered by a 736-kilowatt (1,001 PS/987 hp) W16 engine, it is able to achieve an average top speed of 408.47 km/h (253.81 mph). The car reached full production in September 2005, and is handcrafted in a factory Volkswagen built near the former Bugatti headquarters in Ch√Ęteau St Jean in Molsheim (Alsace, France). It is named after French racing driver Pierre Veyron, who won the 24 hours of Le Mans in 1939 while racing for the original Bugatti firm. Two examples of the Veyron are known to have been wrecked since production began.

    Rank 3. Koenigsegg CCX

    [​IMG]
    The Koenigsegg CCX is a mid-engined roadster from Swedish car manufacturer Koenigsegg. The CCX has been engineered to comply with the US regulation and market demands and is an evolutionary design that replaced the Koenigsegg CCR. CCX is an abbreviation for Competition Coupe X; the X commemorating the 10th anniversary, (being the Roman numeral for ten), of the completion and test drive of the first CC vehicle in 1996.

    The CCX was first unveiled on February 28, 2006 at the 2006 Geneva Motor Show although its existence was announced earlier. A derivative known as the CCXR is available, the difference being that CCXR's engine is tuned to run on biofuel. The different fuel and tune allows the CCXR to produce 25% more power than the CCX.

    Rank 4. Saleen S7 Twin-Turbo
    [​IMG]
    The Saleen S7 is a limited production, hand built high-performance automobile developed jointly by Saleen, Hidden Creek Industries, Phil Frank Design, and Ray Mallock Ltd. with RML taking full credit designing and developing the S7 and produced solely by Saleen in Irvine, California. It is the first car produced by Saleen not based on an existing design. The S7 debuted on August 19, 2000 at the Monterey Historic Races. From 2000 until 2004, the S7 featured a naturally aspirated V8 engine with 550 horsepower. In 2005, the S7 was replaced by the S7 Twin Turbo, which featured a more powerful twin-turbo system that boosted engine power to 750 horsepower (760 PS/559 kW) and the top speed to an estimated 250 mph (402 km/h).

    Rank 5. McLaren F1
    [​IMG]
    The McLaren F1 was formerly the fastest street legal production car in the world, holding this record from 1994 to 2005, the longest period the record has been held by any street legal or production car in the history of automobiles. It was engineered and produced by McLaren Automotive, a subsidiary of the British McLaren Group that, among others, owns the McLaren Mercedes Formula One team. Today, it is still the fastest naturally aspirated car in the world.

    The McLaren F1 was at the time the fastest production car ever built, eclipsing the Jaguar XJ220. A standard version of the McLaren achieved a top speed of 371 km/h (231 mph) in 1994, holding this record for more than 10 years until it was finally eclipsed in 2005 by the Koenigsegg CCR.

    Rank 6. Ferrari Enzo
    [​IMG]
    The Enzo Ferrari is a 12-cylinder mid-engine berlinetta named after the company's founder, Enzo Ferrari. It is currently one of the most powerful naturally aspirated production car in the world. It was built in 2003 using Formula One technology, such as a carbon-fibre body, F1-style sequential shift transmission, and carbon-ceramic brake discs. Also used are technologies not allowed in F1 such as active aerodynamics and traction control. After a downforce of 775 kg (1709 lb) is reached at 300 km/h (186 mph) the rear wing is actuated by computer to maintain that downforce.
    :boong:
     
    • Thanks Thanks x 6
    • Like Like x 5
  2. Ghattotkacha Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.


  3. Offline

    yniko Superstar Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    10,163
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +47,324 / -0
    Gila bgt ya itu mobilnya :swt:
    Jarak antara body ke jalan cuma kira" 10 CM.... :dead:...
    Mobil itu enggak bisa jalan di Indo pasti.... Kena polisi tidur pasti langsung rusak..... :lol:
     
  4. Offline

    sidoarj0 Beginner Members

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    276
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +2,356 / -0
    body mobilnya kek f1,
    kalo ada lobang pasti
    langsung ke rumah sakit tuh mobil
     
  5. Offline

    legend99 Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    575
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +16,860 / -0
    kek ny orngny jg sekalian tuh msk rmh sakit :lol:
     
  6. Offline

    rakun Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    3,077
    Trophy Points:
    146
    Ratings:
    +873 / -0
    [​IMG]

    ni gambar yg Rank 4. Saleen S7 Twin-Turbo
    mobil2 yg kaya gini bisa mahal bgt harganya n limited edtion ^), kapan ya bisa punya 1
     
  7. Offline

    useraaabbb Silent Reader Members

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    30
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +9 / -0
    ngebut ngebut kalo ga bisa bawanya mah sama aja jadi mesin pembunuh gan
    ane mah suka yang biasa2 aja
     
  8. Offline

    asswin Silent Reader Members

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    60
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +2 / -0
    Bener gan...nyangkut di polisi tidur ha ha ha ha
     
  9. Offline

    aikon0821 Members

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    kadang2 bingung juga dgn trend mobil paling cepat. padahal kecepatan di atas 300kph tuh cuma bisa dgn aman dan langgeng di Nardo test track italy, vw proving ground, sama salt lake utah usa doang. jadi serasa buang2 energi dan uang untuk mengejar sesuatu yg ndak praktis...
     
  10. Offline

    cyphers85 Lurking Around Very Important Person

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    841
    Trophy Points:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +315 / -0
    waw....bukan Bugatti Veyron lagi ya yg paling cepet
    satu yg pasti, you'll never be able to buy it
     
  11. Offline

    cyphers85 Lurking Around Very Important Person

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    841
    Trophy Points:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +315 / -0
    begitulah supercar sob
    not practical for daily use
    misalnya aja bugatti veyron, itu VW rugi besar klo produksi massal tu mobil
    dijual 1.1M euro, sedangkan cost buat bikinnya 5M euro lebih
    katanya cuma buat latihan aja bikin mobil itu, buat buktiin klo mereka bisa
     
  12. Offline

    dokterdewe Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    61
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +11 / -0
    cypher : mana ada bro manufaktur mobil ngerugiin diri sampe 4 Mill euro only for show off.... 1,1 Mill is alot of money and you sure get some "hell" for that sum of E -___- not just for

    "SHOW OFF" , especially its VW... a big one in this world of automotive industry....
     
  13. Offline

    hidayato Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    2,048
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +14,435 / -0
    mobil tercepat di dunia memang mantabs :top:
     
  14. Offline

    xroelramadhan Silent Reader Members

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    25
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +2 / -0
    weh..hebat tenan yah...kapan yah..negara kita bisa buat sepeerti itu..
     
  15. Offline

    ryanox Silent Reader Members

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    159
    Trophy Points:
    26
    Ratings:
    +70 / -0
    ^
    walah ga usah bikin supercar, mending bkin mobil murah mirip'' chery QQ tp kualitas ekspor aj gpp... :hehe:

    yg bikin supercar kenceng'' malah brand yg jarang kedengeran...
     
  16. Offline

    myth73 Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    2,785
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +8,353 / -0
    bro TS...
    Kayakny infonya harus di edit tuh, koz udah banyak berubah urutannya.
    Sekarang nomor 1 (resmi dari Guinness Book Record) adalah Buggati Veyron v2.
     
  17. Offline

    happybratboy Senpai Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    5,253
    Trophy Points:
    161
    Ratings:
    +1,344 / -0
    mau dong 1 mobilnya
     
  18. Offline

    morphines Silent Reader Members

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    75
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +16 / -0
    Sekedar menambahkan, udah ada update nya gan, kemaren baca di forum sebelah, keluaran bugatti, klo gak salah 430 km/h :piss:
     
  19. Offline

    soifon1 Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    119
    Trophy Points:
    26
    Ratings:
    +190 / -0
    masi menang bemo kalo balapan di jakarta...:hahai:
     
  20. Offline

    dham_baylisstic Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    2,374
    Trophy Points:
    162
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3,138 / -0
    mantep2 tuh mobilnya.. :top:
    tapi klo di Indonesia kayaknya lebih bagus disimpen di dalem garasi aja ya, atau mungkin sekedar pajangan.. :hehe:

    maklum lah, di Indonesia kan banyak polisi tidur seperti yang disebutkan sama agan2 diatas..
    sama jalan di Indonesia banyak lubangnya.. nanti kaki2 mobil cepet rusak tuh.. :haha:
     
  21. Offline

    vishnu91 Beginner Members

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    247
    Trophy Points:
    26
    Ratings:
    +124 / -0
    wuidih, mantep mobilnya.. hehehe..

    tapi kalo d indonesia ntar pas kenceng2 ada bemo kiri tiba2, modyar dah.. hehehehe

    kalo mw mobil mewah sih, jenis suv ato mpv masih bisa ye.. hahahaha
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS.ID

Indowebster, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.