1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Halo IDWS Mania, forum Indowebster ada Super Moderator baru lho di lihat di sini
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

LOCKERz... yg pengen dapat barang2 keren kesini gan...^^

Discussion in 'Make Money Online' started by kartono1102, Mar 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    [​IMG]
    www.lockerz.com


    Apa itu Lockerz?
    Lockerz adalah komunitas di seluruh dunia dimana anggota dapat mencari hiburan, belanja, dan jaringan sosial penuh di satu situs. Anggota dihadiahi karena hampir semua yang mereka lakukan pada situs kami! Entah itu berbelanja, menonton video, bermain game, menjawab pertanyaan harian atau bahkan hanya login Saat ini ada lebih dari 15 cara untuk memperoleh PTZ (Points), yang merupakan mata uang di Lockerz. Ketika Anda mengumpulkan PTZ Anda akan dapat menebus mereka di PTZ Place, pusat perbelanjaan online mereka. Tempat yang PTZ memiliki ribuan hadiah mulai dari barang elektronik, desainer pakaian, peralatan olah raga, dan lebih banyak lagi!

    Cara untuk mendapatkan PTZ
    Saat ini ada 4 cara untuk mendapatkan PTZ
    - Mengundang Teman
    - Logging In Harian
    - Menjawab Pertanyaan
    - Nonton Video
    dan masih akan di'update lagi sampai 15 cara buat dapatin PTZ

    klo mau dapat point banyak kamu harus ajak temen maksimal 20 orang tar u dapat status z-list.
    klo sudah dapat z-list kamu bisa dapat poin double n dapat tshirtklo sudah z-list

    login ptz = 4 point
    dailies = 4 point
    nonton video = 4 point
    klo kamu bisa nonton smpai 20 video, kmu bisa dapat 80 point



    cara gabung'ny??
    ga ada cara lain gan... harus di'invite....
    karena itu bagi anda yg pengen ikutan... PM alamat email anda...

    banyak anak tread sebelah yg da dapat loh...(mupeng dah... :hot:)
     
    Last edited: Mar 20, 2010
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.




    Promotional Content
  3. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    Why is Lockerz giving away prizes at low levels on PTZ Place?

    We set PTZ very low to thank our earliest members for helping us build the site. Beginning in early 2010, PTZ values will increase by 4x on average because there will be many more ways to earn PTZ than ever before (15 ways). Even with the PTZ increase, prizes will still be very attainable for the active Lockerz member.
     
  4. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    1. What is Lockerz?
    Lockerz is an invitation-only worldwide community where members can find entertainment, shopping and a full social network all on one website. Members are rewarded for almost everything they do on the site--whether it's buying a new brand, watching a video, playing a game, answering a daily question or even just logging in. At launch, Lockerz will have more than 15 ways for members to earn PTZ.

    2. What types of products can be purchased at Lockerz?
    We've partnered with thousands of the best brands and stores. Starting in early 2010, we'll offer you the latest and greatest in every category - electronics, designer gear, stylish accessories, sports equipment, and more. Members will soon be able to purchase digital assets such as music, videos, art, and decals.

    3. What can you do with PTZ on Lockerz?
    PTZ can be used only on www.lockerz.com right now for free prizes in PTZ Place™, for entering amazing sweepstakes as many times as you want in the same contest, and for charity donations. After launch, PTZ may be used for discounts on items for sale, free shipping, VIP experiences across the globe as well as free prizes and charity donations in PTZ Place.

    4. Why is Lockerz giving away prizes at low levels on PTZ Place?
    We set PTZ very low to thank our earliest members for helping us build the site. Beginning in early 2010, PTZ values will increase by 4x on average because there will be many more ways to earn PTZ than ever before. Even with the PTZ increase, prizes will still be very attainable for the active Lockerz member.

    5. What does "More Soon" mean?
    We are working to get you more products in PTZ Place because the overwhelming early response to Lockerz blew right through our inventory. We will re-stock PTZ Place on a periodic basis.

    6. When is the next "restock" happening?
    Due to huge traffic issues from our last redemption, we are no longer pre-announcing re-stock dates. Stay tuned to the hallway for news about the redemption.

    7. Does Lockerz ship internationally?
    Yes. Keep in mind that you will be responsible for any incoming taxes or duties into your country if your country does not deem a free prize as a gift. Check out this link to better understand what duties and taxes you might have to pay:
    http://fedex.com/us/international/irc/profiles/?link=2. We are working to find distribution partners to help us reduce any taxes, duties, or other governmental fees you may owe for incoming shipments

    8. When will I get my shipment (i.e., Redeemed PTZ Place prize, Purchased Order)?
    From the time we confirm member eligibility or other qualification, product availability, and other information regarding such goods, please allow two weeks for delivery in the U.S., 14-21 days outside of the U.S.

    9. How many accounts can I have?
    Members are entitled to one account per person. Each eligible person within a household can have their own account.

    10. How will Lockerz make money?
    Starting in early 2010, you will be able to purchase products at Lockerz. But don't worry; PTZ Place will still be around, with even more prizes and experiences. Members will be able to earn PTZ when they buy, watch, play, share, invite friends, or simply show up on Lockerz. PTZ will be redeemable for both products and experiences.

    11. When will Lockerz launch?
    Lockerz is launching in stages. PTZ Place, Lockerz' Prize Redemption Center, is now live. Other components will be launched soon. The complete site will be launched in early 2010.

    12. What kind of dog is Odyss?
    Thanks for asking! He's a Norwich terrier.

    13. When does March Radness start and end?
    March Radness begins on March 8, 2010 at 6 PM Eastern and ends on March 25, 2010 at 11:59 PM Eastern.

    14. When will you announce the winner?
    We will announce the winning team by March 26. However, Anthony and Dave will keep you updated during the dailies between now and then!

    15. Can I choose my team?
    If you are in the U.S., you are on the U.S. team. If you are in any other country, you are on Team International. Please make sure your country is listed in your account settings.

    16. How do you choose the winner?
    The winning team will be the team that earns the most PTZ during March Radness.

    17. How do you earn PTZ to increase your chances?
    The quickest way to earn PTZ is through watching videos in PLAY (and, of course, Z-listers earn double PTZ for watching)! You can also earn PTZ in all the other ways: logging in daily, inviting friends, and answering the dailies.

    18. What are the rules of March Radness?
    All of our usual rules and Terms of Use apply.

    19. What will the winning team receive?
    The winning team--and only the winning team--will participate in March’s redemption.

    20. When is the redemption?
    The redemption will happen sometime after March 26th. We will not announce the time or date in advance.

    21. And, as always, stay tuned to the hallway for the most current information!
     
    Last edited: Mar 20, 2010
  5. Offline

    zodra Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    60
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +7 / -0
    invite ane donk gan! penasaran ma tuh site
     
  6. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    invite send, cek email ya.. kalo ga di inbox berarti di bagian spam
     
  7. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    now on lockerz :
    The Daily Biggest PLAYer.
    setiap hari akan di undi bagi siapa yang mem PLAY video terbanyak di Lockerz akan mendapatkan Ipod Nano bahkan MacBook.
     
  8. Offline

    ibnuse Members

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / -0
    invite donk gan? lam knal juga dr pertamax neh...
     
  9. Offline

    ndry Silent Reader Members

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    131
    Trophy Points:
    17
    Ratings:
    +19 / -0
    invite juga donk gan pm aja. tergoda
     
  10. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    Bagi yang mau di invite, silahkan PM ya... ^^

    :hero: :hero: :hero:
     
  11. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    DID YOU KNOW :
    anda tidak hanya bisa mendapatkan barang dari lockerz melalui Redem, tapi juga dari daily PLAY dan SHOP.

    DAN akan ada sesuatu yang baru dari LOCKERZ. :)
     
  12. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    Up Up Up Up Up Up Up Up Up Up
     
    • Thanks Thanks x 1
  13. Offline

    arshavi Beginner Members

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    215
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +1,609 / -0
    wkwkwkkk, masih ada nih lockerz , ckckck , udah ada yg prnah dpet hadiah nya blm ??? point gw udh lumayan nih , tpi tiap x mw rendem psti gak bisa , yauda gw lupain aja smpe skg .
     
  14. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    Yah namanya juga usaha, soalnya lockerz juga lagi berbenah diri.
    Sekarang aja uda ada 3 kesempatan redem, redem bulanan, The biggest PLAYer, n Shopnya... hehe... jadi gak ada salahnya donk untuk dicoba... :)

    Up Up Up Up Up Up Up Up Up
     
  15. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    Up Up Up Up Up Up Up Up Up
     
  16. Offline

    kampes Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    705
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +427 / -0
    ehh beneran ni ya ntar juga nyobain ah
     
  17. Offline

    kartono1102 Silent Reader Members

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    102
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +438 / -0
    ^ yoi kk, silahkan dicoba...
    up up up up up up up up up up up up up
     
  18. Offline

    rickykapri Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Messages:
    740
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +8,337 / -0
    aduhh masih ada ya yg nyobain...lupain aja gan poin gw dah beribu-ribu tp mw redem pasti ngak bisa ada...abis mulu ktnya..ckckckc..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.