1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Halo IDWS Mania, forum Indowebster ada Super Moderator baru lho di lihat di sini
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

[History Channel] The History of ***

Discussion in 'Dokumenter' started by praz1984, Feb 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    praz1984 Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    273
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +37,716 / -0
    History Channel - The History of ***

    Ep1: Ancient Civilizations.
    In this hour, we study *** in the ancient world--from Mesopotamians, who viewed adultery as a crime of theft, to Romans, who believed
    that squatting and sneezing after *** was a reliable method birth control. We also look at revealing Egyptian and Greek practices--from
    the origins of dildos, to intimate relations between Egyptian gods and goddesses, to the use of crocodile dung as a contraceptive.

    Ep2: The 20th Century.
    A sensual, extensive series that looks at what *** has meant to the development of civilization--and what the development of civilization
    has meant to ***. From the first latex condom in the 1920s to the birth of the Pill in the 1960s, sexuality evolved at a rapid pace in the
    20th century. How will *** change in the 21st century?


    Ep3: The Middle Ages.
    In this steamy history, we trace the evolution of sexual beliefs and practices from the fall of the Roman Empire through the
    Renaissance. We'll also uncover the conflicting extremes of medieval romance and ***--from the bawdy life of European city dwellers to
    the staid and dangerous practice of courtly love. Medieval scholars offer humorous and interesting carnal tales of lusty knights, bawdy
    widows, naughty priests, and chaste maidens.

    Ep4: From Don Juan to Queen Victoria.
    This part of our sexual sweep through history covers the intensely romantic (Don Juan, Casanova) and the darkly perverse (Marquis de
    Sade), then moves on to the 19th century with its quirky views. It is the era of Queen Victoria, yet mail-order pornography takes off. We
    also reveal carnal kinks of the Pilgrims and Puritans.


    Ep5: The Eastern World.
    An exploration of *** in China, Japan, India, and the Arab world that offers an intriguing perspective on the interrelation of sexuality and
    spirituality in eastern culture. Among the topics presented are the ancient Chinese equivalent of Viagra, Japanese acceptance of
    prostitutes and pornographic art, and tips from the Kama Sutra.

    Download Link @ :idws:
     
    Last edited by a moderator: Dec 4, 2012
    • Thanks Thanks x 67
    • Like Like x 11
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.




    Promotional Content
  3. Offline

    gembloenk Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    370
    Trophy Points:
    206
    Ratings:
    +15,151 / -0
    udh ada lokalnya bos,
    cb aja maen ke thread sebelah,,,

    Cheersss
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Offline

    goldamoeba Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    208
    Trophy Points:
    71
    Ratings:
    +20 / -0
    • Thanks Thanks x 2
    • Like Like x 1
  5. Offline

    mas_aaz Silent Reader Members

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    64
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +10 / -0
    pernah lihat sejarah *** di jepang dari dokumenter di IDWS
    gak heran sekarang industri sexnya maju di sana ... sama kali yah dengan negara2 yang didokumenterkan di situ..
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. Offline

    JackSkellington Silent Reader Members

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    12
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +3 / -0
    ane udah nonton ni yang bagian Ancient Civilization...keren banget pokoknya

    menceritakan kehidupan seks manusia pada zamannya tapi dari sudut pandang yang berbeda dengan asumsi dari catatan sejarah...

    cool
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. Offline

    champion19 Silent Reader Members

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    165
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +24 / -0
    *** topic bukan selalu berarti porno, juga nambah wawasan & pengetahuan lho... :peace:
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Offline

    ayzar Silent Reader Members

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    74
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +16 / -0
    akhirnya bisa tahu sejarah kenikmatan itu bermula...
     
  9. Offline

    zicoh Beginner Members

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    245
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +34 / -0
    udah nonton ini salah satu ilmu pengetahuan jg ni..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.