1. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  2. Eh, eh.. IDWS punya kebijakan baru dan Moderator in Trainee baru loh!. Intip di sini kuy!
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

City Of Heroes

Discussion in 'PC Games Online' started by larson, Aug 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    larson Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    101
    Trophy Points:
    116
    Ratings:
    +2,211 / -0
    City of Heroes® brings the world of comic books alive in this massively multiplayer 3D online universe.

    Craft your hero's identity and join millions of Hero characters in a constantly expanding universe, explore the sprawling online metropolis of Paragon City™, and battle a host of foes including criminals, villains, and monsters.

    You’ve been dreaming of this moment all your life. An entire city and its beleaguered citizens are in desperate need of heroes.

    You have the powers. You have the talent. You have the heart. You are a hero. Paragon City is calling for you. Can you measure up to the standards set by the great heroes of Paragon City’s golden age?

    This Quickstart guide will help you get into the game as smoothly and as quickly as possible, so read on and then go kick some villain butt!

    To enter City of Heroes, click on the game icon on your desktop or Start menu. Each time you enter the game it will check for and (if there are any) automatically load any updates posted by the team.

    When the game loads, you will first be prompted to select the server on which you wish to play. When selecting a server, check the green bubbles. The more bubbles, the more people on it. If it has too many people already, you won’t be able to choose it.

    When you select your server, you may choose a Hero or Villain you've already created and begin play, or you may choose to create a new character. You may create up to 12 characters on any given server. You may also delete a previously created Hero to free up a character slot. Note that once a Hero is deleted, he or she is irretrievably gone.

    Note: Heroes and Villains are created for a specific server and may only be played on that server.

    If you choose to play on a new server, you will have to create new characters to play on that server, or you can purchase a character transfer in-game by selecting the "Buy Server Transfer" option on the bottom of the character selection screen.

    Official Site
    http://www.cityofheroes.com

    SS spoiler
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    • Thanks Thanks x 2
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    larson Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    101
    Trophy Points:
    116
    Ratings:
    +2,211 / -0
    sorry kalo Repost...
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Offline

    shinfire Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    659
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +9,912 / -0
    nice info..
    btw ini server mana?
    keren gan ini supeheroes smua

    -edit-
    btw ini online bukan ya?
    gw mampir ke websiteny koq harus buy ..
    gk bisa downlod?
     
    Last edited: Aug 2, 2010
  5. Offline

    1c4ru5 Senpai Regional Leader

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    6,691
    Trophy Points:
    227
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5,818 / -1
    ini bkannya hrus beli ya ==
    emang sih dia kek pay to play gitu @.@
     
  6. Offline

    larson Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    101
    Trophy Points:
    116
    Ratings:
    +2,211 / -0
    iyo online...pay jg...gw mo cari PSnya kalo ada...kekekekek
     
  7. Offline

    1c4ru5 Senpai Regional Leader

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    6,691
    Trophy Points:
    227
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5,818 / -1
    gk mngkin ad keknya ini pay to play nya khusus dilindungi fbi sgala == dan dalam kasetnya tuh da ad id mu == jdi msing2 client smpn id/char msing2
     
    • Like Like x 1
  8. Offline

    larson Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    101
    Trophy Points:
    116
    Ratings:
    +2,211 / -0
    yah....cape deh...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.