1. Sssst, ada Administrator baru di forum Indowebster lho... cek di sini
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

Ayo Serang Negara Laen Yang Menginjak2 negara kita

Discussion in 'PC Games Online' started by zandal99999, Apr 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    zandal99999 Silent Reader Members

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    81
    Trophy Points:
    141
    Ratings:
    +11,099 / -0
    ada game online yang gue baru tau.........

    Erepublika.com
    game ini bergenre Strategy

    Contents

    * 1 Account
    o 1.1 What are the technical requirements for playing eRepublik?
    o 1.2 How many accounts can I open?
    o 1.3 What should I do if I have forgotten my password?
    o 1.4 Can I change my username (citizen name)?
    o 1.5 How can I post my own image to my profile?
    o 1.6 How much does eRepublik cost?
    o 1.7 How can I invite my friends to join eRepublik?
    * 2 Game Play
    o 2.1 After I've registered in eRepublik, what should I do next?
    o 2.2 What is gold and why do I need it?
    o 2.3 How do I get a job?
    o 2.4 Why am I not receiving my full pay???
    o 2.5 Can I work in more than one company?
    o 2.6 How does my citizen eat?
    o 2.7 What is wellness and what is it good for?
    o 2.8 What are the experience points and how can I earn them?
    o 2.9 How can I unlock the features within eRepublik?
    o 2.10 How can I improve my skills?
    o 2.11 How do I become a soldier?
    o 2.12 My pay is less than the cost of food, I'm going to starve!!! What do I do?
    o 2.13 How can I make more money?
    o 2.14 How can I add friends in eRepublik?
    o 2.15 How can I donate products or money to another user?
    o 2.16 What is the ranking?
    o 2.17 What are the shouts in eRepublik?
    o 2.18 How can I fight in eRepublik?
    o 2.19 How do I change my Citizenship?
    o 2.20 How can I quickly learn the basics of the game?
    * 3 Political
    o 3.1 How do I become a member of congress?
    o 3.2 How can I become president of a country?
    * 4 Companies, Organizations, Newspapersp
    o 4.1 Why should I buy a market license?
    o 4.2 What are organizations?
    o 4.3 How can I create a newspaper?
    * 5 What to do if...
    o 5.1 ...my family wants to play eRepublik and we share the same IP?
    o 5.2 ...I want to delete my eRepublik account?
    o 5.3 ...I want to change my Citizen name?
    o 5.4 ...I want to change my Organization name?
    o 5.5 ...I want to live in another region of the New World?
    o 5.6 ...I want to move my company to another region of the New World?
    o 5.7 ...I want a newspaper transfer to be made between accounts?
    o 5.8 ...I want to buy on the black market?

    source: http://wiki.erepublik.com/index.php/FAQ

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    klo tertarik ama ni game and mau join gue
    klik aja
    http://www.erepublik.com/en/referrer/zandal

    *sory klo ada yg pernah post ini sebelumnya
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    dejivrur Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3,896
    Trophy Points:
    131
    Ratings:
    +1,103 / -2
    buset ini threadnya udah ada kali

    coba cek belakang belakang, kelelep threadnya soalnya disini peminatnya ga banyak
     
  4. Offline

    VSLAYER Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    894
    Trophy Points:
    191
    Ratings:
    +6,737 / -0
    udah ada 4 thread yg sama nih --"....
     
  5. Offline

    danki Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    795
    Trophy Points:
    112
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +601 / -0
    heran gw
    banyak bgt yg buat thread game erepublik

    :keringat:
     
  6. Offline

    hidayato Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    2,046
    Trophy Points:
    226
    Ratings:
    +14,641 / -0
    mungkin karena nih game keren kali yak.......
     
  7. Offline

    noodlezfee Silent Reader Members

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    game keren gan..bantu eIndonesia biar kuat


    nitip y om :P

    [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.