1. Sssst, ada Administrator baru di forum Indowebster lho... cek di sini
  2. Silahkan Login atau Register, untuk melihat konten-konten menarik lainnya.
  3. Hai IDWS Mania, membership gatotkaca telah hadir kembali lho, kalau mau info lebih lanjut klik di sini
    Dismiss Notice
  4. Indowebster membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator Zona Movies and TV Series. Open Recruitment Moderator Zona MTV (SF Movies, TV Shows, Profile, Fansubs & Encoders, Movie Maker)
    Dismiss Notice
  5. Tertantang untuk menjadi bagian dari staff forum? Indowebster Corner membuka kesempatan bagi kamu-kamu yang berminat untuk melamar menjadi moderator. Open Recruitment Moderator Indowebster Corner
    Dismiss Notice
  6. Mau bergabung dan mengembangkan forum Female Insight Indowebster? Daftar diri kamu menjadi moderator Female Insight! Informasi lebih lengkap, buka link ini
    Dismiss Notice

15 Unusual and Creative Doorstops

Discussion in 'Random Images' started by blacksheep, Sep 3, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    blacksheep Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    4,600
    Trophy Points:
    212
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +24,962 / -0
    15 Unusual and Creative Doorstops



    [​IMG]
    Modern door stoppers and creative doorstop designs that will hold your door open or closed in style.

    Swiss Cheese Doorstop

    Sadly, this piece of cheese is not meant to be eaten. It will just sit there holding open your door, making you hungry. [link]
    [​IMG]
    Wizard Of Oz Doorstop

    Creative doorstop looks just like the Wicked Witch of the East did when Dorothy’s house landed on her. [link]
    [​IMG]
    Banana Doorstop

    The oldest joke is now the funniest doorstop. Clever silicon banana firmly holds doors open or shut. [link]
    [​IMG]
    Key Doorstop

    Use a key to open your door and use a key doorstop to keep it open. [link]
    [​IMG]
    Stop Doorstop

    Chunky doorstop in the classic super hero comic book style. Working hard day and night to keep your entrances wide open and your home free from slamming doors! [link]
    [​IMG]
    Elephant Trunk Doorstop

    Unusual elephant trunk doorstops from Japan will hold your door and make anyone’s day brighter. [link]
    [​IMG]
    Cross Doorstop

    This creative door stopper cross will hook on the door after use. [link]
    [​IMG]
    Wedge Racer Doorstop

    Unusual wooden doorstop car designed by Gitta Gschwendtner. [link]
    [​IMG]
    Dachshund Doorstop

    Created to wedge snugly under a door, it has foam dots on the bottom to keep it in place and protect your floor. [link]
    [​IMG]
    Mr P Doorstop

    While taking a nap, Mr P has become a very useful but unfortunate rubberized doorstop. [link]
    [​IMG]
    Paint Tube Doorstop

    Cool little tube-shaped doorstop holds doors firmly in place. [link]
    [​IMG]
    Gold Doorstop

    Designed by Arik Levy, this doorstop shows complete carelessness with money. [link]
    [​IMG]
    Foot In The Door Doorstop

    Wedge the toe of one of these rubberized stilettos under your door – the fun and practical way to keep your door open. [link]
    [​IMG]
    James the Doorman

    James is the perfect gentleman and will hold the door open for you by wedging his foot under it. [link]
    [​IMG]
    Code:
    http://www.toxel.com/inspiration/2009/09/01/15-unusual-and-creative-doorstops/
     
  2. Ramasinta Tukang Iklan

    Silahkan upgrade akun anda menjadi VIP atau Gatot Kaca untuk menghilangkan tulisan dan iklan di bawah ini. Satu klik iklan dari anda, sangatlah berarti bagi forum tercinta ini.







    Promotional Content
  3. Offline

    mikail Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    1,018
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +88 / -0
    [​IMG]
    bah sombong bener neh orang ganjel pake duit :lempar:
     
  4. Offline

    bingung Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    36
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / -0
    gila itu yang ganjel duit sangking kayanya bingung duitnya mau dipake buat apaan...
     
  5. Offline

    stubborn_mule Members

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    7
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / -0
    wah, gw punya tuh yg ganjelan Mr. P
    mayan mahal juga buat ganjelan pintu tp lucu aja hehe
     
  6. Offline

    Lyco Senpai Staff on Hiatus

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    8,672
    Trophy Points:
    221
    Ratings:
    +9,696 / -0
    buset ada yang pk uang :th_093: dollar lagi
     
  7. Offline

    andi msc Senpai Veteran

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    7,443
    Trophy Points:
    251
    Ratings:
    +61,800 / -2
    ada aja nih pikiran orang..

    pake duit ngeganjel mejanya :lol:
     
  8. Offline

    eymperia1 Silent Reader Members

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    135
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +298 / -0
    weleh..
    udah kebanyakan uang tuh
    ngeganjel pintu pake duit, dollar lagi
     
  9. Offline

    oraDonk Senpai Most Valuable Users

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    5,832
    Trophy Points:
    242
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +53,029 / -0
    jiahahahahaha masak ganjel pintu ma duit... uda bosen kali ya
     
  10. Offline

    fulloption Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    134
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +2 / -0
    yang keju lucu tuh
     
  11. Offline

    om3gakais3r Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    3,638
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +5,638 / -0
    [​IMG]
    hah.. standar sepedah ...:swt:
     
  12. Offline

    rezabenben Silent Reader Members

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    116
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +7 / -0
    darpada duitnya buat ganjelan, mending buat gw!!

    ARGH! lagi miskin neh:onion-45::onion-45:
     
  13. Offline

    dsl520t Silent Reader Members

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    136
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / -0
    hhaha, lucu lucu juga modelnya :haha:
     
  14. Offline

    slixe Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    680
    Trophy Points:
    217
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +6,576 / -0
    ada yg kya buat parkir motor/sepeda itu~
     
  15. Offline

    unduhjambu Silent Reader Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    198
    Trophy Points:
    56
    Ratings:
    +2 / -0
    Ada yang pake uang diselipin, gak takut ilang apa ya tu
     
  16. Offline

    Mitsuyama Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    1,026
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +130 / -0
    wah bagus bgt nih pengganjal pintux..:haha:
    yg Mr.P itu paing sadis gan...:lol
     
  17. Offline

    Angel0fDarkness Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    885
    Trophy Points:
    91
    Ratings:
    +1,020 / -0
    :haha:anjingnya ampe nyungsep gitu
     
  18. Offline

    h4ck_Z Lurking Around Most Valuable Users

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    593
    Trophy Points:
    142
    Ratings:
    +4,458 / -0
    ciakakakaka, betul gan.>! :hahai:
     
  19. Offline

    rdpdpdpdp Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    2,681
    Trophy Points:
    211
    Ratings:
    +18,081 / -0
    [​IMG]
    mending duitnya buat w aja, bs bermanfaat :haha:
     
  20. Offline

    passat Post Hunter Most Valuable Users

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    2,475
    Trophy Points:
    97
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +226 / -0
    yang pake pisang lucu bgt, bisa dicari dimana neh ?? :hihi:

    yg pake duit rada stress mungkin tu orang :swt:
     
  21. Offline

    devilfruit_user Beginner Most Valuable Users

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    370
    Trophy Points:
    56
    Ratings:
    +8 / -0
    gile
    duit aja buat ngganjel pintu
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

About Forum IDWS

IDWS, dari kami yang terbaik-untuk kamu-kamu (the best from us to you) yang lebih dikenal dengan IDWS adalah sebuah forum komunitas lokal yang berdiri sejak 15 April 2007. Di bangun sebagai sarana mediasi dengan rekan-rekan pengguna IDWS dan memberikan terbaik untuk para penduduk internet Indonesia menyajikan berbagai macam topik diskusi.